2777
2789
من هر سه سال راهنمایی نمره ی ریاضی و علومم ۲۰ بودسال دهم نمره ی ریاضیم شد ۱۲میخوام بگم ریاضی و علومت ...

نه من یکی از بهترین معلم های ریاضی داریم من امتحان ازم گرفت به زور 14 شدم همون امتحان در امتحان سراسری که معلمای دیگه طرح کردن 20 شدم 

میخوام بگم که 18 میشم از همچین معلمی جاهای دیگه بهترم میشم 

پسر داییم دانش آموز او بود حالا بهترین دانش آموز مدرسه تیزهوشان شده

من علوم 20 هستم ریاضی 18 یا 19

از لحاظ نمره که مشکلی نیستش

امتیازهاهم چیزی نیستن

البته اینو یادم رفت بگم که اون دوتا ازمون روانشناختی هم که میدید توی امتیاز ها دخیل هستن یعنی یه امتیاز مشخصی هم اینا دارن که هرچی تیپ شخصیتی با رشته مورد نظر بیشتر مرتبط باشه ، امتیاز بیشتریم از این مورد میگیرین

ولی بازم اصلا استرس نگیرین چون اکثر این امتیازا تعلق میگیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من یکی از بهترین معلم های ریاضی داریم من امتحان ازم گرفت به زور 14 شدم همون امتحان در امتحان سراس ...

من نمیدونم من فقط هشدار دادم وگرنه من دشمنی با شما ندارم که 

هر رشته ای دوست دارید برید انشالله موفق باشید

من فقط دارم راهنماییتون میکنم حواستون ب سختی راه باشه . ریاضی سخت ترین رشته س

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

دقیقا حرف شما خیلی درسته👌🏻✨

لطف دارید عزیزم

چون خودم تجربه شو داشتم و دارم توی این رشته تحصیل میکنم میخوام به نحو احسن راهنماییشون کنم که بعدا خدایی نکرده پشیمون نشن

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه

بله دیدم اینوپایینش معمولا توضیحای بیشتری هم میده درباره رشته و شغل که بهتره از مشاور مدرسه هم بخوای ...

باش حتمی الان پس اگر نمره بالا باشه و با توجه به این نتیجه میتونم برم رشته ریاضی