2777
2789
عنوان

هفته پیش زایمان کردم ولی الان😢

234 بازدید | 20 پست

خانما من هفته پیش سزارین کردم خیلی سخت بود برام خیلی اذیت شدم

از امروز یالای بخیه هام دوتا قسمت جدا از هم متورم شدن از داخل و سفت هستن و خیلی شدید درد میکنن

ظاهر بخیه هام خوبه چیز مشکوکی نداره 

کسی میدونه دلیلش چیه؟و چجوری میتونم دردشو کم کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین فشار اوردی به بخیه ها اینا چرک دارن داخلشون ...یه مدت بگذره دردشو تحمل کن تا سر باز کنه یا دکتر به من میگفت داخل حموم یه کوچواو پوستشو فشار بده یا با سوزن استریل سرنگ یه نقطه کوچیک بزن روش تخلیه شون کن و هر روز با شامپو بچه بشور و با سشوار خشک کن اگرم میترسی برو درمانگاهی جایی برات تخیله کنه تا تخلیه بشه دردش ول میشه راحت راحت میشی

برو حتما دکتر در اولین فرصتعفونت کرده اون دو جا که میگی

برا شما اتفاق افتاده؟؟اخه تو ظاهر بخیه هام خودمون  چیز مشکوکی نمیبینیم

با قرص چرک خشک کن دردش کم میشه؟فردا وقت دکترمه ولی سوزشم زیاد نمیتونم تا فردا بمونم

ببین فشار اوردی به بخیه ها اینا چرک دارن داخلشون ...یه مدت بگذره دردشو تحمل کن تا سر باز کنه یا دکتر ...

اخه تو ظاهر ی پوست صافه ک از داخل سفت شده هیچییییی نیست ک بشه تخلیش‌ کرد

اخه تو ظاهر ی پوست صافه ک از داخل سفت شده هیچییییی نیست ک بشه تخلیش‌ کرد

اگه با سوزن سرنگ یه نقطه کوچیک روش بزنی یه عالمه چرک میاد بیرون و راحت راحت میشی میترسی برو درمانگاه