2777
2789
عنوان

خانوادم میخوان من به زور شوهر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کس نمیتونه مجبورت کنه به زور ازدواج کنی 

تو پای خواسته هات واستا

یه مدت باهات قهر میکنن

بد رفتاری میکنن

سرکپفت میزنن 

ولی بعدش همه چی عادی میشه

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

نه حتی تو فامیلمونم یه آدم منطقی پیدا نمیشه همشون تحصیلشون تا ابتدایی راهنماییحتی اونا به مامان بابا ...

با توجه به شناختی که ازشون داری به نظر خودت چه کاری کنی ممکنه بتونی از شر این ازدواج ناخواسته خلاص بشی؟

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

توی درس هم چیزی نیس حتی تضمین نیس با درس کار گیرت بیاد

من تو سن کم خواستگار داشتم رد کردم تا مدرک بگیرم برم سرکار

ولی الان بیکارم و دیگه خواستگارام خیلی کم شدن یا بهتره بگم دیگه نیس

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
راستش اگه بهم توهین نمیکنین و قضاوتم نمیکنیناره

خب دیگه چه بدتر نکن دیگه اصلا راضی نشو ، حرفاشون الکیه میخوان بزرو بدنت بری ، تازه اگر پسره اومد سوتی بده و خراب کاری کن تا از تو خوشش نیاد 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

اینارو باشخاک تو سرتون حتما بچه های خودتونم کودک همسر میکنین

من با ازدواج زیر ۲۰ سال موافق نیستم

فقط باید شانس داشته باشی

یه دختر هست عزیز دردونه ی پدرش ، درس خونده ، شاغل ، سطح بالا ، بعد ازدواجش بدبخت میشه و طلاق میگیره

یکی هم هست سن پایین و درس نخونده و سطح پایین ، ازدواج میکنه و خوشبخت ترین میشه

سن تنها ملاک نیست

شانس هم باید داشته باشی

قدیما خوب گفتن ازدواج هندونه ی در بسته ست

اصلا تضمینی نیست که بدونی بعدش قراره چه اتفاقی بیفته

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
آدمها درس میخوننمیرن دانشگاه.کار پیدا میکننپول درمیارن که خوب زندگی کننحالا کسی که ازدواج میکنه همین ...

ما دخترایی رو تو فامیل دیدیم که فقط و فقط برا دانشگاه رفتن ، ازدواج کردن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻