2777
2789
عنوان

خانوادم میخوان من به زور شوهر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥲عزیزم با توهم همچین برخوردی کردن؟چیکار کردی؟

آره منو ۱۷ سالگی شوهر دادن التماس میکردم کنکور بدم نذاشتن حتا مدیر مدرسمون هم با بابام صحبت کرد فایده نداشت 

ولی من الان پشیمونم که چرا کوتاه اومدم تو کوتاه نیا

این که اینو رد کنی دیگه کسی پیدا نمیشه برات حرف مفته 

نترس با پیشرفتت آدمای جدیدی سر راهت قرار میگیرن اگه ایمان داری میتونی آینده اتو بسازی و از پسش بر میای پای حرفت وایسا هیچ کس نمیتونه مجبورت کنه خانواده های ما از این دوره هیچی نمیدونن افکارشون مال ۵۰ سال پیشه تو دختر امروزه ای خودت بساز خودت مدیریت کن مطمئن باش بهش میرسی 

من ته این راهم فایده نداره بجنگ واسه زندگیت

عزیزم خیلی شرایط بدی داری درک می کنم. تمام تلاشت رو بکن که ازدواج نکنی. خود روز خواستگاری اگر مجبورت ...

نمیدونم اخه دیگه باید به مامان بابام چی بگم کلی منطقی حرف میزنم میگم من دوست دارم زندگی خودم داشته باشم من میخوام درس بخونم کلی هدف دارم من الان خیلی بچم سنی ندارم بعد با دخترای فامیلمون من مقایسه میکنن میگن ببین فلانی همسن توعه ۵ سال پیش شوهر کرده بچه داره خیلی طرز فکرشون بده فک میکنه هگه ذکر فکرشون فقط شوهر کردن اگه شوهر نکنم کل زندگیم به فنا میره بعد میگن تو داری آبروی مارو میبری همه الان پشت سر ما حرف میزنن.

همین الان داره به بابام میگه من این همه زحمت کشیدم براش اخرش اینجوری رُسوامون کرد نمیدونم باید چی بگم بهشون خیلی آدمای سطحی نگر غیر منطقین

نمیدونم اخه دیگه باید به مامان بابام چی بگم کلی منطقی حرف میزنم میگم من دوست دارم زندگی خودم داشته ب ...

خیلی متاسفم عزیزم، چقدر بده که خانواده ت درکشون در این سطحه.... توی فامیلتون فرد تحصیلکرده ای که حرفش برو داشته باشه داری ازش بخوای باهاشون حرف بزنه؟

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
خیلی متاسفم عزیزم، چقدر بده که خانواده ت درکشون در این سطحه.... توی فامیلتون فرد تحصیلکرده ای که حرف ...

نه حتی تو فامیلمونم یه آدم منطقی پیدا نمیشه همشون تحصیلشون تا ابتدایی راهنمایی

حتی اونا به مامان بابام فشار میادن دخترتو بده موقعیت از دست نده دخترت بچس چیزی نمیفهمه بزار ازدواج کنه فعدا کسی اونو نمیگیره بزار شات پیامای خالم بزارم ببین

بذار بیاد خواستگاریت

ببین اگه با درس خوندنت بعد ازدواج مشکلی نداره ، قبول کن

با توجه به این که خودت گفتی وضعیت مالی تون خوب نیست ، تو این دوره و زمونه بدون پول درس خوندن خیلی خیلی خیلی دشواره

دانشگاه رفتن که محاله

خیلی از دخترای فامیل مون فقط بخاطر این که پدرشون پول نداشت ، با پسر پولدار ازدواج کردن که درس بخونن

الآن چند تاشون شاغل شدن ، حتی یکی شون مهندس شده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
نمیدونم اخه دیگه باید به مامان بابام چی بگم کلی منطقی حرف میزنم میگم من دوست دارم زندگی خودم داشته ب ...

این خانواده دیر یا زود مجبورت میکنن به ازدواج حالا یان خاستگاره که ادم خوبیه چرا که نه

کاربری دست 98348نفره

دختر عموی منم تو ۱۴ سالگی بزور شوهرش دادن

الان ۳۰ سالشه خوشبخت و راضی

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟