2777
2789
عنوان

مادری ک دخترشو کشت

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 54 پست
آره اینا مریضن امثال همون جانی که این کارو کرده بیخیال واکنش نشون دادن به این بیماران زنجیری اشتباهه

متاسفم براشون🥲

انگار صاحب بچه اشون هستن که اجازه میدن به خودشون اینجوری کنند

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

فک نمیکنم این خبرا صحت داشته باشن یعنی من که باور نمیکنم

چرا اتفاقا بدتر از اینم هست...از انسان بیمار هرچیزی برمیاد. فرقی نداره والدین باشن یا فرزند

نمونه پدر و مادر بابک خرمدین 

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچمون واکسن میزنه همراه باهاش گریه میکنماینا از کجا میان خدا میدونه...

بخدا بچه م اذیت میکنه حرف گوش نمیده یوقتایی،دعواش میکنم از عذاب وجدان بعدش گریه م میگیره با اینکه بخاطر خودش دعواش کردم که کار خطرناک انجام نده، اینا چجوری میتونن... 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

انداختن ش تو جنگل همون سال پلیس ازش ازمایش میگیرن میزارن بایگانی. خواهزش ک رفته مامانش و لوداده از اون ازمایش میگیرن میبینن حرفاش راسته اونها رو میان میبرن

چرا اتفاقا بدتر از اینم هست...از انسان بیمار هرچیزی برمیاد. فرقی نداره والدین باشن یا فرزندنمونه پدر ...

و هنوزم قانون کاری نکرده هنوزم دارن نفس میکشن و زنده ن

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

پدر و مادر بابک خرمدین یادته ایناهم همینن

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

یاد بابک خرمدین افتادم 

وقتی خبرشو خوندم حالم بهم خورد از شدت فشار 

نمیدونم درکش واسه همه همینقدر سخته یا نه ...ولی قتل فرزند وااااقعا عجیب و شیطانیه حتی اگر بچت جنایتکار عالم باشه....

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

و هنوزم قانون کاری نکرده هنوزم دارن نفس میکشن و زنده ن

قانون جا هستش دیگه(:

چون در یک بازه زمانی دوتا انسان بیمار جماع کردن و بچه متولد شده، دیگه حق دارن هربالایی سرش بیارن!

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

متاسفم براشون🥲انگار صاحب بچه اشون هستن که اجازه میدن به خودشون اینجوری کنند

اینا که مغزشون توانایی درک این چیزا رو نداره بیمارن مشکل از دولت و جامعه هست که یه فکری برای اینا نمیکنه یه آسایشگاهی جایی رو براشون تعبیه کنه با زنجیر ببنده تا وقتی به درک رفتن همونجا بمونن ولشون میکنه کف جامعه هر جنایتی بخوان میکنن دیگه

کاش میشد بشی🖤💔
بخدا بچه م اذیت میکنه حرف گوش نمیده یوقتایی،دعواش میکنم از عذاب وجدان بعدش گریه م میگیره با اینکه بخ ...

دقیقااا منم هربار صدامو بالا میبرم بعدش غصه میخورم که مگه بچم ادمی امن تر از من داره تری دنیا؟ بعد من سرش داد میزنم؟😭

واقعا اینا مریضن و انسان عادی نیستن...چه برسه مادر

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

اینا که مغزشون توانایی درک این چیزا رو نداره بیمارن مشکل از دولت و جامعه هست که یه فکری برای اینا نم ...

اره  :) 

ولی نسل آخر هستن دیگه.. 

در اینده قرار نیست اینجوری پیش بره.. 

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

دوستانیکه (البته دوست من نیستن) تو تاپیکهای دیگه دخترهای جوون و نوجوون رو مفسد فی الارض میدونن و میگن باید توسط پدر کتک بخوره تا تربیت بشه ، این نتیجه افکار ناسالم شماست

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊