2777
2789

هستند کسایی که سید هستن و یه آیه قرآنی مثلا سوره ای بسم الله می‌نویسن و از خدا کمک می‌خوان که اونا هم باید خیلی خیلی دل پاک باشن و پولی نگیرم 

ولی چشم غیب نه ندارن 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حآل روحیم خیلی بده افکار وحشتناک به ذهنم میرسه هرچقدر دکتر و روانشناس رفتم فایده نداشت

چهل روز سوره بقره بخون. سمت دعا نویس نرو من تا دلت بخواد رفتم جز حال بد چیزی عایدم نشد

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
خود ائمه دعا مینوشتن عزیزم چرا نداریم؟بعضیا چشم غیب دارن گلمدعا به خودی خود بد نیست دعا گرفتن از موک ...

شما سوره بقره زیاد بخون نتیجه ش و میبینی این راه و رفتم که میگم دیگه بمیرمم سمت دعا نمیرم بعدم حدیث داریم از حضرت محمد کسی سمت این چیزا بره مسلمان نیس

شما از کجا میخوای تشخیص بدی از اجنه کمک نمیگیرن؟ ادم مومن دعا نمینویسه شوهرم درگیر بود ی حاج آقا مو ...

دقیقا فقط آیه قرآن می‌نویسن 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

استارتر

من پنج سال اسیر کابوس و خوابهای چندشناک بودم روانشناس رفتم پیش یکی از عالم های بزرگ که بعد بهجت معروفه رفتم انواع و اقسام دعا نویس رفتم هیچ نتیجه ای نگرفتم.

تا اینکه یکسال ماه رمضون شبا شروع کردم بقره خوندن اون کابوس ها برای همیشه تموم شد

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی