2777
2789
عنوان

من و شوهرم دو تا بدبختیم

140 بازدید | 16 پست

همسرم مشکل ناباروری داره اسپرمش صفره دکتر باید نمونه برداری انجام بده که ان شاء الله خدا کنه اسپرم باشه آی وی اف کنم ولی اگر نباشه پیشنهاد جنین اهدایی میدن 

من اصلا نمیخام جنین اهدایی قبول کنم چون یه بنده خدایی رو میشناسم جنین اهدایی گرفتن خودشون زن و شوهر سفیدند و بچه سبزه چشم رنگی 

با اینکه با جان و دل عاشق همسرم هستم ولی نمیتونم بدون بچه زندگی کنم و شاید جدا شم 😭😭😭😭😭 اینارو دارم می‌نویسم با گریه ها شاید تویی ک به راحتی بچه دار شدی من و درک نکنی بگی بچه همه چیز نیس ولی از جایی به بعد تو زندگی فکر می‌کنی یه چیزی کمه و واقعا سخته بدون بچه زندگی کردن 

هر بار درد و دل کردم اینجا  پیشنهاد دادن  بچه بکیر از پرورشگاه من این راه هارو همرو روزی هزار بار بهش فکر کردم ولی نمیتونم 

دلم میسوزه به حال خودم و شوهرم  دلم خیلی شکسته الان فقط تنها امیدم به همون نمونه برداری همسرمه که اسپرم باشه با جون و دل همه سختی های آی وی اف رو میپذیرم 

این زندگی بدون بچه هیچ معنایی نداره تا روزی که همسرم عمل کنه من روزی هزار بار میمیرم و زنده میشم 

کلی نذر کردم خدایا بشه تو که می‌دونی من چقدر عاشق بچه ام 😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله که خدا به حرف دلت گوش بده عزیز دلم❤💋🤍

براتون 25 تا صلوات نیت میکنم و میفرستم. انشاالله که موفق آمیز باشه، به دلت غم راه نده اوضاع بدتر میشه بخدا. ❣️🤍

درخواست دوستی نده ممنون❤

خب میگن اسپرم اهدایی که حرامه کجا هست من که هر جا پرسیدم گفتن نیست

بعضی جاها میکن مشکل داره تو رحم زن نباید بره 

اما اگر تخمک رو‌از خودت بگیرن تو آزمایشگاه با اسپرم اهدایی تلفیق بکنند بعد به رحمت منتقل بکنند دیگه اشکال شرعی نداره

اگرمشکل ازشماهم بود جدامیشدی؟

بچه نوزاد ازپرورشگاه بگیرین خب چی میشه اوناهم صاحب پدرومادر و خونه میشن🥺

منم مشکل ناباروری دارم اگر خدایی نکرده یروزی نشه مجبورم ازپرورشگاه نوزاد بیارم 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
خب میگن اسپرم اهدایی که حرامه کجا هست من که هر جا پرسیدم گفتن نیست

بعد فرض کن الان جدا شدی از شوهرت همین الان خاستگار دست به نقد که بچه هم بخواد مگه پیدا میشه تازه خاستگار هم اومد معلوم نیست شرایطش چطوره زندگیت چطوره 

اصلا آدم به دردبخوری هست یا نه 

اگر شوهرت خوبه تحمل کن بالاخره درست میشه 

اسپرم اهدایی؟؟؟ فک کن از ی مرد دیگ بجز همسرت بارداری بعد این وسط دلت ب حال همسرت نمیسوزه؟؟؟ بچه یکی دیگ رو داره بزرگ میکنه برین از پرورشگا بچه بیارین یا جدا شین یاااا نظر همسرت هم بپرس

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹