2777
2789

کف سرم یه چربی عجیبی میگیره که حتی بعد از حموم هم انگار گریس زدن به سرم و ته چربی میموند و ریزش مو هم داشتم از چربی سرم. 

هفته پیش جمعه و همین امروز(کلا دوبار) نصف شامپوی موی چرب و نصف مایع ظرفشویی زدم و فقط کف سرمو باهاش شستم (با سرشور سیلیکونی). 

وقتیم برمیگردم ساقه موهامو با ارگان چرب میکنم که ساقه هام خشک نشه

ولی به شدت کف سرم تمیز و خوشبو میشه و موهام تار تار و جدا جدا میشن مثل قبل عین گریس نمیچسبن

(من تمام آزمایشات هورمون و خون رو دادم و از لحاظ تیروئید و آهن و پرولاکتین و تستسرون و... مشکلی ندارم سونوی شکمی و رحم و تخمدان و سونوی تیروئید و هیچ مشکلی وجود نداشت) 

❤️ در ضمن این کارو هم اصلا به کسی پیشنهادش نمیکنم چون نمیدونم در دراز مدت چه نتیجه ای داره و ترکیبات شیمیایی مایع ظرفشویی چی هست صرفا تجربم رو ثبت کردم. 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شامپو زیتون صحبت به تازگی استفاده میکنم عالیه🌸💗

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

این‌جا پودر لباسشویی میزنند راضی هم هستند 

با وایتکس و جوهر نمک دندان سفید میکنند 

مایع ظرفشویی که چیزی نیست 😂

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عجیب بود ،من حتی کف دستمم به مایع ظرفشویی حساسیت داره ،حتما به سر شما ساخته

اتفاقا منم هروقت با مایع ظرفشویی دستمو میشورم به شدت خشک میشه

ولی واسه سرم فعلا کار بدی نکرده 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم