2777
2789

تو خوابگاهم

تو خوابگاه اونجوری که باید درس نمیخونم. تو سالن مطالعه خیلی شلوغه. باید خیلییی آروم بخونم. درس میخونم ولی راضی نیستم

بدم میاد از اتاق برم بیرون. هم کلاسیامو میبینم همش. مدام باید سلام علیک کنم و بدم میاد ازشون. 

احساس میکنم عرضه ندارم از پس رشته ای که میخونم بر بیام. 

یه هنر بلدم. کامل کامل بلدم. اینجا دنبالشو گرفتم. یه اموزشگاه فنی حرفه ای قبول کرد که لباس بهم بده من روش طرح بزنم. ولی چون روی لباس خیلی کار نکردم با اینکه کامل بلدم دوست ندارم برم. هرچند برم برام تجربه میشه. ولی همش دنبال بهونم که رد کنم. چون میترسم.. 

خسته شدم از خودم. میخوام خودمو درست کنم که بتونم تو جمع حرف بزنم

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رشتت چیه

یکی از رشته های مدیریتی 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

نه فقط خواستم کمکت کنم

به شهر بستگی داره؟ چجوری؟ 

اول یه دلیل محکم برا درس خوندنت پیدا کن

آموزش دادن رو خیلی دوست دارم یعنی دوست دارم رشتم رو ادامه بدم ولی همش میترسم. 

آموزش دادن رو خیلی دوست دارم یعنی دوست دارم رشتم رو ادامه بدم ولی همش میترسم.

از چی میترسی 

این ترس از درون توعه تویی که به ترس معنی میدی برو جلو نزارچیزی سد راهت شه هی از خودت دلیل ترستو بپرس تا به یه دلیل خوب برسی و راه حل 

از چی میترسی این ترس از درون توعه تویی که به ترس معنی میدی برو جلو نزارچیزی سد راهت شه هی از خودت دل ...

از همه چیز

از خودم میترسم. از اینکه نتونم. از اینکه عرضه نداشته باشم وارد جامعه شم. از بی عرضگی خودم میترسم.