2777
2789

با سی تومان لب تاپ خوبی گیرت می آید به شرطی لب تاب ارزان را سی باهات حساب نکنند اول بازار را خوب بگرد بعد بخر کلا در بازارهای موبایل و لب تاپ و این مدلی ها فروشندها اکثرا حلال و حرام نمیشناسند ولی موبایل را هیچ وقت از پاساژ علااللدین نخر چون اکثرا کلاهبردارن

ایسوس بخر من تازه خریدم باهاش زباد کار های سنگین نمیشه کرد ولی میشه فیلم اینا دید کار های روزانه کرد

البته ایسوس مدل های بالا هم داره که خیلی خوبن ولی اگه زیر سی تومن بخوای بخری نمیشه باهاش کارهای زیادی کرد برا من x541u هس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با سی تومان لب تاپ خوبی گیرت می آید به شرطی لب تاب ارزان را سی باهات حساب نکنند اول بازار را خوب بگر ...

از کسی میخام بخرم لوازم خانگی داره و لپ تاپ هم میاره قراره مشخصات بگم برام بیاره

ایسوس بخر من تازه خریدم باهاش زباد کار های سنگین نمیشه کرد ولی میشه فیلم اینا دید کار های روزانه کرد ...

میخام فیلم ببینم آهنگ گوش بدم حالا اکسل و ورد هم کار کنم و شاید فتوشاپ هم کار کنم ولی کلا واسه کار های عادی و روزمره همین ایسوس خوبه؟ چه مدلی با چه مشخصاتی

میخام فیلم ببینم آهنگ گوش بدم حالا اکسل و ورد هم کار کنم و شاید فتوشاپ هم کار کنم ولی کلا واسه کار ه ...

اره ایسوس هم مدل پایین داره که واسه این کارا خوبه هم مدل بالا داره که واسه گیم اینا خوبه 

ایسوس مدل های زیادشو نمیشناسم تو اینترنت سرچ بزن لپتاپ ایسوس زیر سی تومن خوباشو میشه گرف

خب نو بخر شاید سرت کلاه بزارن

نمیدونم اینم مونده به شانس فک کنم

چون یکی از اشناهامون رفته لپ تاپ سی میلیونی رو فقط یه خطی افتاده بودع روش ۱۵ میلیون گرفته دوماه پیش ،خیلی راضیه

چه غریب ماندی ای دل :)