2777
2789
عنوان

کیابراشون مهم نیست برای مشکل مجاری ادراری به دکتر مرد مراجعه کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 68 پست
عزیزم دکتر مرد اصلا معاینه نمیکنه برو هر چه زودتر شاید اصلا با یه داروی ساده و تشخیص درست حل شد

ممنون دعاکن زودترخوبشم حالم جوریه که میترسم بمیرم

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه لحظه حس کردم شوهرت دکتره 😂😂😂اینجوری میگی که پیشش نره کسی😂😂

😅😅😅😅

هعی من الان توحالی هستم که شوهرم بره زن دومم بگیره برام مهم نیست فقط میخوام برگردم به زندگیه عادی

اولا معاینه نمیکنه ته معاینه اش اینکه از رو لباس دست میزنه ب شکمت و مثانه من رفتم دیگه فقط میخواست ب ...

پس میرم پیش همین دکتری که پیداکردم

آره حق باتوئه ولی من پیش دکتر زن خجالت میکشم چه برسه به مرد

من بمیرمم مرد نمیرم دکتر محرمه واین حرفام چرته اونم جنس نره و نیاز جنسی داره خیلی از این دکترا تو بیهوشی به مریضاشون تجاوز کردن یه دکتر گندش دراومد به هشتادتا زن تجاوز کرده بود تو بیهوشی یه عده انگار از دنیا بی خبرن...واقعا حجب وحیا دیگه نیس دکتر مرد زمانی جایز هست که واقعا هیچ دکتر زنی نباشه وقتی زن هست چرا اخه ..بخدا من یه بار برای معاینه کیست تخمدان رفتم نمیدونستم آقا هستش یعنی کثافت آشغال حرومزاده قشنگ دستشو گذاشته بود موقع معاینه رو جای حساسم ومثلا داشت با یه میله تخمدونامو معاینه میکرد هی کف دستشو فشار میداد رو اونجام خدا لعنتش کنه به حق علی

من بمیرمم مرد نمیرم دکتر محرمه واین حرفام چرته اونم جنس نره و نیاز جنسی داره خیلی از این دکترا تو بی ...

منم ازهمین چیزا میترسم ولی توشهره ما دکتره زن مجاری ادراری پیدانکردم که خوب باشه تازه کارن 

ولی دیشب توبیمارستان یه دختر بهم معرفی کردن که تواینترنت هم نظرات مثبت زیادی داشت هم درمورد تبحر کارش هم باایمان بودن 

واینکه چندتاازبچه ها میگن اصلامعاینه نمیخواد 

همین الان حالم بده فقط برام دعاکنین

بله دکتر محرم نیس...و فقط در صورت اضطرار و نبودن دکتر زن باید بری پیشش...الانم که بحمدلله کلی دکتر زن تو هر زمینه ای داریم...پس رفتن پیش دکتر مرد توجیح پذیر نیس... اونم برای بیماریهایی که مال قسمت خصوصی زن هست که دیگه کلا درست نیس... من یه بار سونوی شکمی پیش دکتر مرد رفتم البته نمیدونستم اقا هست کلا خیلی حس بدی بود...هرچند بنده خدا اصلا نگاه هم نمیکرد...فکر کنم ادم حساس باشه خیلی بهتره براش

بله دکتر محرم نیس...و فقط در صورت اضطرار و نبودن دکتر زن باید بری پیشش...الانم که بحمدلله کلی دکتر ز ...

ولی واقعا فرق هست بین دکتر حاذق ودکتر تازه کار ونابلد 

من بخاطر اینکه دکتر رو هم مثل خودمون انسان وباغریزه میدونم همچین فکرایی میکنم

بله دکتر محرم نیس...و فقط در صورت اضطرار و نبودن دکتر زن باید بری پیشش...الانم که بحمدلله کلی دکتر ز ...

البته توجیه درسته 

نظر مراجع هم بخونید

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

منم ازهمین چیزا میترسم ولی توشهره ما دکتره زن مجاری ادراری پیدانکردم که خوب باشه تازه کارن ولی دیشب ...

حالا اگه دکتر زن خوب واقعا پیدا نکردی میتونی بری اگه خودت مشکلی نداری ولی اخه تا نری پیش یه دکتر ازکجا تشخیص میدی خوبه یا بد عزیزم..

حالا اگه دکتر زن خوب واقعا پیدا نکردی میتونی بری اگه خودت مشکلی نداری ولی اخه تا نری پیش یه دکتر ازک ...

دارم تحقیق میکنم تونظرات اینترنتی وبیمارستان هم یکی رو معرفی کردن

ولی واقعا فرق هست بین دکتر حاذق ودکتر تازه کار ونابلد من بخاطر اینکه دکتر رو هم مثل خودمون انسان وبا ...

بخدا من عفونت ادراری داشتم 

انقدر دارو خوردم انتی بیوتیک قوی زوم جواب نمیداد 

اخر رفتم پیش یک پیرمرد خدا پدر مادرش بیامرزه انقدر دعوام کرد که چرا انتی بیوتیک قوی خوردم اخر هم با رژیم و یکم دارو سبک درمانم کرد 

فوق تخصص کلیه بود  

فعلا امضا ندارم
بخدا من عفونت ادراری داشتم انقدر دارو خوردم انتی بیوتیک قوی زوم جواب نمیداد اخر رفتم پیش یک پیرمرد خ ...

خواستم بگم کلیه شوخی نیست دور از جون دیالیزی میشی اشتباه کنه دکتر

فعلا امضا ندارم