2777
2789
عنوان

هرکی با هرکی تو سایت مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل😂

| مشاهده متن کامل بحث + 6087 بازدید | 773 پست
اون غلط میکنه نپسنده

پشت سر شوهرم درست حرف بزنا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
باید برم خونه یاسمن @بگویاسی جاری آیندمه

🤣🤣

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات

🫶🏻🫶🏻

سلام خوبی ..خوش گذشت نه بابا خودم اسرار داشتم که بری ینی چی عروس نشسته تو اتاق بیرون نمیره😂

مرسی قشنگم 

اره خوب بود دیگه تموم شد 😂

خب هنوز نیومده بودن تو اتاق بودم دیه

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

باید برم خونه یاسمن @بگویاسی جاری آیندمه

😂😂😍😍 نرو لااقل امروز نرو، فردا تولدشه خونه رو لازم‌دارن 🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من خیلی وقت پیش بودم ولی فقط بازدید کننده بودم حتی کاربریم نداشتم😔😂

من داشتم این دومیمه

ترکوندمش از بس سیاسی حرف زدم😂

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

بچه ها کی میاد لنا رو یه هفته نگه داره۲۳ روزشه 👩‍🍼🤣

من من😍😍🥲🥰🥲

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من چرا انقد پستام کمه همه چند رقمیننن

تاریخ عضویتت با ما مگه یکیه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻