2777
2789
عنوان

هرکی با هرکی تو سایت مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3612 بازدید | 646 پست
عشقم با یه نفری درگیرم که اصلا نمیشه ببخشمش باید تا ته خط برم 😂

برو خدا پشت و پناهت😁 نیرو لازم داشتی بگو منم چاقو زنجانم و بردارم بیام خط خطیش کنم😂😂🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه کسی بدش بیاد🥲

اره هستن کمم نیستن 😂بالاخره نمیشه همه رو راضی نگه داشت 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

وااای😁😁😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
😏😏😏😏😏جاری منی تو

پس فردا عکس از چهره به پایینمو پخش کنی چی؟😑

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
به بعضیام که خودشونو واسه ما میگیرن باید بگی شیرم خودشو گرفت اخرش شد ماست

خندیدیم حالا خواهشا از تاپیک برین بیرون تا نی نی یار تعلیقمون نکرده

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

جالبیش این هست که با برخی ها اصلا کاری نداری...طرف بیخودی ازت بدش میاد...تا اینجا بازم مشکلی نداره.. ...

کسایی از من خوششون نمیاد که من طرفو اصلا تو سایت ندیدم 🤣

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اره هستن کمم نیستن 😂بالاخره نمیشه همه رو راضی نگه داشت

مهم نیستن😌 مهم ماییم که دوست دارم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
برو خدا پشت و پناهت😁 نیرو لازم داشتی بگو منم چاقو زنجانم و بردارم بیام خط خطیش کنم😂😂🤣🤣

مشاهده شد تو تاپیک ..هر کی دیدی کامنت بی شخصیتی گذاشته همون خودش🔪

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

شما جدیدیا درک نمیکنیدقبلا تاپیک میزدن برامون که از فلانی بدمون میاد بیاین گزارشش بزنیم بترکه😂😐این ...

خداروشکر از مرحله سم عبور کردیم