2777
2789
عنوان

هرکی با هرکی تو سایت مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3535 بازدید | 644 پست
😂😂😂😂😂😂😂😂@وحشی_زیبا۲

به چی میخندی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم نمیاد شمارو؟آها اونی که خودشو جر میدادشرمنده باز نکردم پیام هاتو سین نزده بودم😐

تاپیک فانه گذشته ها هم گذشته 

من حتی با اعتصامی هم مشکلی ندارم 

نمیدونم تو چرا بیخیال نشدی 

دعوا نکنین 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من شنیده هامو گفتم تهمتی نزدم اصلا هم به اون ماجرا فکر نمیکنم نمیدونم چرا به خودت گرفتی بعدشم درست ص ...

نخیر برگشتی بهم گفتی تو پشتم اینارو گفتی 

رسما کم موند تاپیک بزنی

اینهمه تو تاپیک مذهبی کمکت کردم پربازدید 

شد و..

واقعا منو اینجوری شناخته بودی 

دعوا ندارم

فیلمتم ببین❤️ بیخیال 

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچوقت نمیبخشمت آیسان

ایسان کیه چکار کرده 

یادم نمیاد شمارو؟آها اونی که خودشو جر میدادشرمنده باز نکردم پیام هاتو سین نزده بودم😐

من به سین کردن توی محتاج نیاز ندارم. 

بعدشم تو که برات مجازی مهم نبود چیشد دوباره سر و کلت پیدا شد؟ 

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

تاپیک فانه گذشته ها هم گذشته من حتی با اعتصامی هم مشکلی ندارم نمیدونم تو چرا بیخیال نشدی دعوا نکنین

ن من با تو مشکلی ندارم

ایشون زیادی گیر داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوخی میکنی؟ متولد ۶۶ عزیزمقربونت بشم 😍😍🥰🥰 مرسی فداتشم ممنون از دعا قشنگت

خدای راست گفتم فکر کردم زیر سی سال سن داری حتی زیر ۲۵ سال اصلا الان هنوزم توی شوکم از سنت با اینکه هیچ عملی نداری خیلی خوب موندی🧡

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

من به سین کردن توی محتاج نیاز ندارم. بعدشم تو که برات مجازی مهم نبود چیشد دوباره سر و کلت پیدا شد؟

همچنانم مهم نیس بخدا

من ۵ دقیقه میام صرفا 

چون به یقین رسیدم اینجا واقعا اسیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40