2777
2789
عنوان

یه پسر تا سی سالگی ازدواج نکرده باشه دیره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 49 پست
تو چند سالته بستگی به ادمش داره

۱۸ 

اره واقعا خیلی آدم خوبی بود منظور اینه میگم انقد ناامید نباشه من از اینکه امیدوار بود و تلاشگر ازش خوشم پیکمد

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید شما تک فرزند هستید

آره خودم البته نخواستم وگرنه مامان بابام مشکلی نداشتند 

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

آخه بالاتر گفتی بهش زن نمی‌دن الان میگی خونوادش حساسم

خب بخاطر اینکه معلمه درآمد آنچنانی ندارد خونه نداره 

برای همینه و اگرنه خانواده شریفی هستند 

کاربری پنجممممم

شغل معلمه

خوب شغلشم که نسبتا خوبه یه خانوم معلم پیدا کنید یا یه کارمند باهم ازدواج بکنن با خونوادش صحبت کنید متقاعدشوندکنید خدارو خوش نمیاد اینقدر سختگیری میکنن از درو همسایه یا همکارانش پرسحو بکنید انشالله به دختر خوب قسمتش بشه 

آره خودم البته نخواستم وگرنه مامان بابام مشکلی نداشتند

شما  مسیحی هستید؟میشه راجع به دینتون بگید .مثلا چه مراسماتی دارید عبادت چجوری انجام میدید کلا چیا تو دینتون هست خیلی دوست دارم بدونم تو اینترنت چیز زیادی نبود 

اگر دوست داشتید جواب بدید

شما مسیحی هستید؟میشه راجع به دینتون بگید .مثلا چه مراسماتی دارید عبادت چجوری انجام میدید کلا چیا تو ...

گلم کلا صحبت کردن ما خیلی محدوده هرچی بگیم میگن تبلیغ کردین و مجرمین

ما اقلیت ها خیلی اذیتیم ایران

همه فامیلام رفتن منم عشق ایران تاحالا بوده ولی انقدر اذیت شدم دیگه نمیکشم تازه سنی هم ندارم

همین سایت کلی توهین شنیدم

اگر خیلی مشتاقید درخواست بدید اینجا نمیتونم واقعا بگم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤