2777
2789

اگ کسی فوت کنه و تو قدیم زمین از بنیاد مسکن خریده باشه زمین هم به دخترش بفروشم بعد دخترش فروخته به من  .الان انحصار وراثت گرفتیم ،بنظرت مامور بنیاد بخواد زمین انتقال بده اون خانوم نیاز رضایت خواهر برادرش هست چون صاحب اولیه زمین بنیاد هست .ب

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو قباله ازدواج من دو دانگ خونه قبلی شوهر م الان اونو فروخته جای دیگه خریده ولی چیزی به نام من نیست می‌خوام بدونم تکلیف اون دو دونگ چی میشه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
تو رو خدا بپرسم من زیاد دارم

خواهش میکنم بفرستید

اگر هم خصوصی هست درخواست بدید وگرنه همینجا بپرسید

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

ببینید  چند سال پیش به اسم بیمه گرفتن از ما امضا گرفتن به اسم ما شرکت زدن به ماصمت دادن و متاسفانه به اسم همسرم کارت بازرگانی گرفتن الحمدالله ما زود متوجه شدیم هم از شرکت آمدیم بیرون وکارت بازرگانی و سوزوندیم الان بعد ۱۵سال هم ممنوع الخروجیم هم حسابانون بسته شده

تو قباله ازدواج من دو دانگ خونه قبلی شوهر م الان اونو فروخته جای دیگه خریده ولی چیزی به نام من نیست ...

ببینید توی قانون جدید

بلافاصله‌ بعد از عقد نکاح یک نسخه از سند ازدواج برای ثبت فرستاده میشه تا تغییر مالکیت صورت بگیره

چون اگر مهریه عین معین باشه (مثلا آپارتمان) بلافاصله زوجه مالک میشع

شما میتونید به شوهرتون رجوع کنید با از باب فروش مال غیر اقدام کنید

اگ کسی فوت کنه و تو قدیم زمین از بنیاد مسکن خریده باشه زمین هم به دخترش بفروشم بعد دخترش فروخته به م ...

اصلا نفهمیدم چی شد

زمین قولنامه ای بوده و سند رسمی نداشته؟

ببینید چند سال پیش به اسم بیمه گرفتن از ما امضا گرفتن به اسم ما شرکت زدن به ماصمت دادن و متاسفانه ب ...

از این کارت میلیاردها تومان مالیات بدهکار دولتیم حالا بعد ۱۵سال رفتیم دنبال پرونده قاضی میگه پرونده رو به ۲۸شهر ارسال کردیم تا طرفینو پیدا کنند

سلام، پدر بزرگ بابام،یه چندهکتاری تویِ دماوند داره که مقداریشُ ساکنین اونجا صاحب شدن مقداریش رو هم د ...

طبق قولنامه میشه دادخواست رفع تصرف داد ولی توضیحش طولانی هست چون ابتدا باید سند رسمی تنظیم بشه و دید دولت تحت چه عنوانی اقدام به تصرف کرده

ببینید چند سال پیش به اسم بیمه گرفتن از ما امضا گرفتن به اسم ما شرکت زدن به ماصمت دادن و متاسفانه ب ...

خوب این احتمالا به خاطر مالیاته

اول باید ببنید دادخواستی براتون من باب دادرسی اومده یا نه و اینکه اول جهت مسدودی حسابتون رو بررسی کرد

و اینکه اون عامل کلاهب ردار بوده یا شریک همسرتون بوده

از این کارت میلیاردها تومان مالیات بدهکار دولتیم حالا بعد ۱۵سال رفتیم دنبال پرونده قاضی میگه پرونده ...

همونطور که عرض کردم این مسئله مالیاتی گریبان خیلی هارو گرفته و متاسفانه به زور دارن مردم رو اذیت میکنن و دوندگیش زیاده

پرونده ای داشتیم که قاضی بدوی گفته بود به ما گفتن فقط پول بگیر و پدر ما دراومد تا رفع اتهام صورت گرفت 

اصلا نفهمیدم چی شدزمین قولنامه ای بوده و سند رسمی نداشته؟

درسته .یه زمین هست پرونده هم برا سال 67 .یه آقایی از کسی خریده بعد رفته به بنیاد پول داده چند سال پیش هم اون زمین رو به فروخته دخترش و فوت کرده .من برا زمین اقدام کردم ،کلی پرونده قدیمی پیدا کردم گفتن دخترش انحصار وراثت بیاره و راضیش کردیم برد حالا رییس دستور داده پرونده قدیمی مربوط به اون کسی که برا اولین نفر بود هم پیدا کنید و بره تهران مدارک جوابش بیاد .کارمندا خیلی اذیت میکنن سری آخر اون کسی که از طرف من می‌ره دعواش شده بود بنظرت امکان داره پرونده قدیمی پیدا نشه یا گم شده باشه یا اگ پیدا شد برا انتقال سند بنیاد مسکن بازم رضایت وراث رو بخوان

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی