2777
2789
عنوان

بیاید بگید اینی ک من دارم عشقه

47 بازدید | 8 پست

بیقراری شدید دارم

همش احساس میکنم طرف لایق بهترین چیزاست

دوست دارم بچه داشته باشم ازش ک یه تیکه از وجودش به من بگه مامان و همراهم باشه

وقتی عکسشو میبینم قلبم داغ میشه 

از اینکه ی دختر از ۱۰۰ کیلومتریش رد بشه میمیرم

حسودی میکنم به هرکی هرچی الان کنارشه

زندگیو بدون اون بی معنی میدونم

حالا بگید 

من  عاشقم ؟

اینم بگم عشقم ی طرفست

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡

عشق چیه؟

این یعنی دوسش داری 

عشق از تجربه زیستن میاد نه ظاهر و چهارتا رفتار طرف 

شما بهش علاقمندی

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عشق چیه؟این یعنی دوسش داری عشق از تجربه زیستن میاد نه ظاهر و چهارتا رفتار طرف شما بهش علاقمندی

دوست داشتن من به حد جنونه

اون وابستگیه

بهش علاقه دارید. آدم هم که به کسی علاقه داره روش حساس میشهعشق از روی شناخت هست

خوب اگر نمیشناختمش ک عاشقش نمیشدم ک

اونی ک در طی زمان و با شناخت میاد وایبستگی نیست مگه

دوست داشتن من به حد جنونهاون وابستگیه

خوددانید من تجربمو گفتم 

علاقه ای که بدون خاطره باشه اگر به وصال نرسه تموم میشه میره رد کارش 

عشق خیلی خیلی بزرگ تره

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

خوب اگر نمیشناختمش ک عاشقش نمیشدم کاونی ک در طی زمان و با شناخت میاد وایبستگی نیست مگه

نه وابستگی به زمان کاری نداره 

اونی که شما میگی دلبستگیه احتمالا 

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی