2777
2789
باید کادو بقیه رو ببینی چقدره بعد خودت درنظر بگیری خیلی فرق داره بنظرم آدمای دوروبر تو کادوت

راست میگه شب عروسی یهو‌ میبینی بقیه بیشتر میذارن ضایع میشی

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا اینطور حساب میکنی؟؟؟؟ معمولا کادو رو از بزرگ عروس دوماد شروع میکنن پله پله میان پایین  ببین نسبتت میشه کدوم پله    خیلی زشته با قیمت خوراکی که خوردی میسنجی   یعنی اگه ۱۰ تا بچه داشتی از خواهر داماد بیشتر میدادی؟؟ 

وا یعنی شماها پول غذای خودتونو میدید در واقع؟ مااینحا طبق کادوهایی که قبلا گرفتیم میدیم یا هر چقد بد ...

ما هم همینطور میدیم

دو سال پیش اخرین عروسی که رفتیم ۶ م دادیم.

قبلا که اوضاع بهتر بود درجه یک سکه میدادن

وا یعنی شماها پول غذای خودتونو میدید در واقع؟ مااینحا طبق کادوهایی که قبلا گرفتیم میدیم یا هر چقد بد ...

مثلا الان اگ عروسی شما ده هزارتومن دادن شما الان پونزده هزارتومن میدین؟

تورم گرونی همه چی باید درنظرگرفته بشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

نه متوجه منظورم نشدید 

میگم باید بیشتر پول غذا باشه بالاخره اونا هزینه میکنند 

من تو عروسایی با این مدل نسبت فامیلی نصف کادویی که پدرم میدن، میدم

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

۷۰۰بده

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود