2777
2789
عنوان

بهترین رمان کلاسیک

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 38 پست
حال و هوای یالهای حکومت ناپلئون و رمان گونه اس

دلم ی رمان کلاسیک عسقی طور اموزنده میخواد  

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 عضو تاپیک مانکن های زیبا🤠 وزن اولیه وفعلی ۷۹😡 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۶۹🔒هدف سوم ۶۴🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف پنجم ۵۷🔒هدف نهایی ۵۵🔒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قصر ابیو نخوندم ولی تعریفشو شنیدمچی یاد گرفتی ازش و از همه رمنهای جین وبستر

قصر ابی ولنسی متوجه میشه مدت کوتاهی زنده است، همیشه خجالتی بوده و هیچ کس عاشقش نشده بود. تصمیم میگیره لحظه های باقی مونده رو شجاع باشه و اونطور که دوست داره زندگی کنه. از زندگی لذت میبره و تو قصر ابی که همیشه توی ذهنش خیال پردازی میکرد با کسی که عاشقش میشه زندگی میکنه. 

در واقع ارزش زمانی که در اختیار داریم رو یاداوری میکنه  که درست استفادش کنیم و لذت ببریم

|که گــر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم|🍂💜🍂  "پاییز🍁
غیر ایرانی خیلی زیاد هست: سه گانه ی قاهره ی نجیب محفوظبینوایان هوگوآنا کارنینا و جنگ و صلح تولستوی ...

اموزنده ترینش کدومه هم اینکه خیلی ب دل بشینه

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 عضو تاپیک مانکن های زیبا🤠 وزن اولیه وفعلی ۷۹😡 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۶۹🔒هدف سوم ۶۴🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف پنجم ۵۷🔒هدف نهایی ۵۵🔒
یه زوج بسیار فقیر که یه مروارید قرمز گرون پیدا می‌کنن و فکر می‌کنن حالا که ثروتمند شدن خوشبخت می‌شن ...

اوه جالبه پس

قصر ابی ولنسی متوجه میشه مدت کوتاهی زنده است، همیشه خجالتی بوده و هیچ کس عاشقش نشده بود. تصمیم میگیر ...

جالبه

آره ولی حال و هوای عشقی که گفتی نداره اصلا

تو لیست خریدمه ک بعدا بخونمش ولی

قصر ابی فکر کنم همونه که دنبالشی

منم با چیزایی ک گفتید همین فکرو میکنم 

میخوام اینسری کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید 

مثنوی

قصر ابی بخرم