2777
2789
عنوان

بهترین رمان کلاسیک

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 38 پست
اموزنده ترینش کدومه هم اینکه خیلی ب دل بشینه

من ادبیات رو به عنوان درس اخلاق نمی خونم کلا، می خونم که دنیام بزرگتر و ذهنم پیچیده تر بشه. 

اما تولستوی با توجه به ته ذهنیت مذهبیش احتمالا اموزنده تر حساب بشه. مثلا انا کارنینا در مورد زنیه که از زندگیش راضی نیست و با اینکه ازدواج کرده وارد یه رابطه ی عاشقانه میشه که به تباهی می کشدش به مرور

خودم سه گانه ی قاهره ی محفوظ رو خیلی دوست داشم

از ایرانی ها هم همه ی اینایی که نوشتم رو خوندم و دوست داشتم اما کلیدر  خیلی طولانی و کنده و خوندنش ممارست می خواد و شازده احتجاب و سمفونی مردگان برای کسی که مبتدی باشه ممکنه سخت باشن با توجه به سبک نوشتاریشون. سال های ابری و خانه ی ادریسی ها راحت خوان هستند و بسیار زیبا

از رمان های کوتاه تر قرن بیستم هم که الان کلاسیک حساب میشن:

کشتن مرغ مقلد، گتسبی بزرگ، خوشه های خشم و... همه کارهای خوب و مهمی هستن. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
یکم یاد گرفتم چطور پیرزن بکشیم 😄

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قصر ابی فکر کنم همونه که دنبالشی

متاسفانه دوتا از سایتایی ک کتاب ازش سفارش میدم ندارنش

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 عضو تاپیک مانکن های زیبا🤠 وزن اولیه وفعلی ۷۹😡 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۶۹🔒هدف سوم ۶۴🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف پنجم ۵۷🔒هدف نهایی ۵۵🔒
آهان الان یادم اومد کتابای آنی شرلی خیلی داستانای عاشقانه داره مخصوصا اسپین آف جاده‌ای به گذشته پر د ...

کتابای ان شرلی؟

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 عضو تاپیک مانکن های زیبا🤠 وزن اولیه وفعلی ۷۹😡 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۶۹🔒هدف سوم ۶۴🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف پنجم ۵۷🔒هدف نهایی ۵۵🔒
ایموجی گذاشتی ؟ نمیبینم :))

آره اموجی خنده گذاشتم، خیلی بامزه بود!

من ادبیات رو به عنوان درس اخلاق نمی خونم کلا، می خونم که دنیام بزرگتر و ذهنم پیچیده تر بشه. اما تولس ...

ممنونم پیامتو سیو کردم