2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جان دلم به سلامت نی نی  نازتو بغل بگیری و زایمانت راحت باشه🥰♥.. دوستم میشه منم دعا کنی هم الان و هم سر زایمان اگه یادت بود باردار بشم خیلی ساله منتظر دومی هستم.. اسمم سمانه... دعام کن فکر کن خواهر بزرگتم خدا از دل و زبونت بشنوه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  
ای جان دلم به سلامت نی نی نازتو بغل بگیری و زایمانت راحت باشه🥰♥.. دوستم میشه منم دعا کنی هم الان و ...

ممنون فداتشمممم خوشگلم ♥️🥰 انشالله امسال خدا نصیبتون کنه ک دامنتون سبز بشه آمییین برات دعا میکنم عزیزم

ای جان دلم به سلامت نی نی نازتو بغل بگیری و زایمانت راحت باشه🥰♥.. دوستم میشه منم دعا کنی هم الان و ...

من فکر میکردم بارداری دوم راحت تر باشه ایشالله هر چی زودتر هم تو هم من دامنمون سبز بشه ❤

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
ممنون فداتشمممم خوشگلم ♥️🥰 انشالله امسال خدا نصیبتون کنه ک دامنتون سبز بشه آمییین برات دعا میکنم عز ...

الهی آمین انشالله که خدا دعات در حقم شنیده... مرسی دوست خوش قلبم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  
مثلا چیا میده

من همه چی برده بودمم ولی خود بیمارستان لباس واسه خودم  و بچه  مای بیبی واسه بچه پوشک بزرگ واسه خودم حوله واسه جفتمون لیوان تب سنج ساک زیر انداز همه چی داد بازم از بیمارستان سوال کن

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
من همه چی برده بودمم ولی خود بیمارستان لباس واسه خودم و بچه مای بیبی واسه بچه پوشک بزرگ واسه خودم ...

کدوم بیمارستان بودی؟همه جا نمیده

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه