2777
2789

من وقتی یکی بهم پیام میده هم حوصله ی جواب دادن ندارم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شدت

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
من خیلی وقته اینم چند روزم گوشیم خاموش باشه جز مامانم کسی زنگ نمیزنه

خواهر برادر داری؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

راست میگه دیگه شما جووونا وقتی یکی کیس مورد نظرتونه و میدونین در گنارش پراز آرامشین خانواده درستی داره چرا باید صبر کمی نا زنگ بزنه نزد که چی!!واقعا موقعیتای خوبتونو از دست میدین

آره راسته

اسی جون ببخشید من یه سوال میپرسم

بچه ها من یه دوست دارم هرروز زنگ میزنه واقعا از دستش کلافه شدم چند بارم جوابشو نمیدم اما ول نمیکنه بدم میاد

همشم از حسودی زنگ میزنه مثلا میگه چقد خوندی که از من عقب نمونه قشنگ میفهمم مثلا میگه خوندی تموم شد؟بگم آره ناراحت میشه بگم نه خوشحال میشه

میشه راهنمایی کنید چیکار کنم با این خانم مرسی

نه خب 

من با کسایی ک چت میکنم و .. ادم های منطقی و با شعوری هستن 

یه وقت هایی حالشون اوکی نیست یا شرایط یجوریه ک من یه تایمی اول پیام میدم و یه وقت هایی هم برعکسه 

ولی در کل اینجوری نیست که همیشه یکی اول پیام بده 

ولی تجربه ادمی رو دارم ک من همیشه اول پیام میدادم و کات کردم

[army]   (:...I could see the sunshine