2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد ازدواج چیکار میکنن.؟ وقتی شوهرشون می‌فهمه باکره نیستن؟

با کسی ازدواج می‌کنند که براشون مهم نباشه یا ازدواج نمیکنن اصلا تا کیس مورد نظرشون پیدا شه الان پسرا هم متاسفانه براشون اهمیت نداره 

نه تو آنی که همانی ، نه من آنم که تو دانی .
الان تقریبا 80 درصد ایران دختراش باکره نیستنفساددد

این امارای الکی رو از کجاتون میارین خیلیا دیدم مثل من حتی با پسر چت هم نکردن چ برسه به..

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

واسه پسرا هم همینطوره یا فقط ما بدبختیم😅💔

توی آقایون اگه علاقه شون واقعی نباشه، بعد از رابطه سرد میشن

چون به خواسته شون رسیدن و تازه چشمشون روی اخلاق و قیافه طرف باز میشه

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
یه خانومه تو اینستاپرسیدمگه الان دخترباکره هم داریم؟دوتادخترگفتن آره من،وای خانومه داشت میخوردشون که ...

ج.نده به روایت کلیپ 😂😂😂

مذهبی نیستم ولی با رابطه جنسی قبل از ازدواج مخالفم به شدت زمینه سواستفاده و ضربه به عواطف و احساسات رو برای دختر خانم فراهم می‌کنه حالا اگه کم سن و سال هم باشه که دیگه هزار برابر بدتر

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
این امارای الکی رو از کجاتون میارین خیلیا دیدم مثل من حتی با پسر چت هم نکردن چ برسه به..

من که هرکیو دیدم ... شما هم لابد جزو همون 20 درصدی 

من که هرکیو دیدم ... شما هم لابد جزو همون 20 درصدی

چ شهری

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

تهران

وای پس چ اوضاعش خرابه. شیراز اینجور نیست اصلاا حتی پایین شهرش ندیدم