2777
2789

هروقت به بچه دوم فکر میکنم حس افسردگی میگیرم بچه اولم هفت سالشه شوهرم هی گیر داده که بیار بیار بعضی وقتاهم با عصبانیت و قاطعیت میگه که حتما باید فلان ماه اقدام کنیم.

از اخلاقش میترسم بعضی وقتا میخوام برم طلاق بگیرم خیلی بددله همیشه گوشیمو چک میکنه با کی حرف زدم و کی زنگ زد نمیذاره هیچ برنامه مجازی داشته باشم اصلا نمیذاره تنهایی تا مغازه دم کوچه برم .به لباس و پوشش و ارایشم همیشه گیر میده .همیشه طرفدار خانوادشه اگه حق با منم باشه خیلی بددهنه فحاشی میکنه قبلنا خیلی هم کتکم میزد الان بهتره

بنظرتون با این شرایط بچه دوم بیارم؟ بچم دختره بعضی وقتامیگم چرا برادر نداشته باشه بعدش به اینایی که نوشتم فکر میکنم پشیمون میشم 

نظرتونو بگید لطفا

بنظرم تو ک بچه اولو اوردی طبیعتا نمیتونی طلاق بگیری دومی روهم بیار دخترت تنها نباشه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادر میخواد چی کار !اون بچه آرامش میخواد 

بنظرم رو روابطتتون بیشتر کار کنید الان شرایط مساعد نیست برای فرزند دوم 

همون اولیو چی جوری آوردی ....!واییی سخته

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

با این توصیف شما از همسرت، عمراً

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

هررررگز . یه بچه دیگه رو نیار بدبختش کنی . انرژی و اعصابت رو برای همین دخترت بذار . تازه حدس می‌زنم شوهرت میخواد پسر بیاری اگه یه وقت دوکی هم دختر بشه دیگه میشه واویلا 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم