2777
2789
عنوان

بنظرتون اینکه راجب شغل همسرم ازش سوال نمیکنم اشکال داره 😲😐🤔😕

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 37 پست
مگه میشه؟ شاید ماهی ۵ تومن دربیاره مهم نیست؟ مگه خاله بازیه

نه خب راجب این صحبت کردیم که نیاز هارو باید برآورده کنه اونم گفت چند سالی نامزد بمونیم من شرایط اوکی میکنم 

در حال حاضرش رو نپرسیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خب راجب این صحبت کردیم که نیاز هارو باید برآورده کنه اونم گفت چند سالی نامزد بمونیم من شرایط اوکی ...

خب نیاز تو چیه؟ شاید از نظر تو نیاز یه چیز باشه از نظر اون چیز دیگع

یعنی پدرو مادرت هم نپرسیدن؟ 

چقدر عجیب 

هزار تا فارغ التحصیل حسابداری هست عجب بچه ای تو 😂😂

خب هزار تا هم هستن که استخدام شدن بعدم این پارتی داره همین الان ک درسش تموم نشده گفتن بیا تو یه شرکتی کار کن ولی چون میخاد درسش تموم شه بعد بره نرفت

اون مشکلی نیست من الانو میگم بپرسم یا نه 

خب نیاز تو چیه؟ شاید از نظر تو نیاز یه چیز باشه از نظر اون چیز دیگعیعنی پدرو مادرت هم نپرسیدن؟ چقدر ...

خونه خوب و ماشین بخره 

خوراک و پوشاک رو تامین کنه همین 

جوری باشه شرایطش که لنگ پول نباشه 

خب هزار تا هم هستن که استخدام شدن بعدم این پارتی داره همین الان ک درسش تموم نشده گفتن بیا تو یه شرکت ...

عزیزم تو از الان نه میدونی شوهرت کارش چیه نه حقوقش چنده نه قرار که از ساعت چند تا چند بره شرکت ! حالا یه زمانی قراره بره شرکت درضمن کار تو‌شرکت که بهتر از تدریس واسه بچه هاست ، پسرا همه حرفاشون دروغه فکر کردی میاد میگه من بیکار میمونم و فلان؟ شاید رفت شرکت کارش از صبح تا شب شد با حقوق10تومن بازم برات فرقی نداره؟ میزاشتین شغل و درامد ثابت داشته باشه بعد نامزد میکردین فرار نمیکرد که شوهر 

خیلی زوده صبر کن بچه دار شی بعد سوال کن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻