jelly_bean2 مدیر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 489 عنوان خانم کورد داریم توی سایت | مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 53 پست عزیزان من چند تا سوال و مشورت و راهنمایی خواهرانه ازتون میخواستم اگه میشه هدف سوم:۵۸ هدف نهایی:۶۰ هدف طلایی⚜️:۶۲ امروز | 16:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1964 عزیزم من به شما پیام دادم منم با یه پسر کورد دوستم خودم کورد نیستم یه سری ترسا دارم هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
jelly_bean2 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 489 شما طرف مقابل تون کورد کرمانشاهه نه عزیزماز اقلیم کوردستانه هدف سوم:۵۸ هدف نهایی:۶۰ هدف طلایی⚜️:۶۲
ایتیپور عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 458 ممنون گلم ایشون همکار برادر زنداداشم بود که مارو معرفی کرد چجوری مخ ی پسر کورد رو بزنم دوست بودم باش ولی کات کردیم چون ماهه
la_81_ay عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 66 نگفتم همشون اینطوری هستن البته با تغییر طرز فکر و روش جوانها خب حتما کل جامعه هم تغییر میکنه چه کور ... بله درسته
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 4976 همسر منم کورده خیلی خانواده دوسته جونشم میده واسه من و دخترم ولی خوب اخلاقای به خصوصی داره زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
jelly_bean2 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 489 منم با یه پسر کورد دوستم خودم کورد نیستم یه سری ترسا دارم چند وقته دوستین بیا دوست شیم راجع بهشون غیبت کنیم منم استرس دارم😭😂 هدف سوم:۵۸ هدف نهایی:۶۰ هدف طلایی⚜️:۶۲
jelly_bean2 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 489 همسر منم کورده خیلی خانواده دوسته جونشم میده واسه من و دخترم ولی خوب اخلاقای به خصوصی داره از کجا آشنا شدین عزیزمپایدار باشین انشالله هدف سوم:۵۸ هدف نهایی:۶۰ هدف طلایی⚜️:۶۲
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1964 چند وقته دوستین بیا دوست شیم راجع بهشون غیبت کنیم منم استرس دارم😭😂 درخواس دادم هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 4976 از کجا آشنا شدین عزیزمپایدار باشین انشالله قربونت همسایه بودیم البته قبل اینکه بیاد خواستگاریم من عاشقششده بودم زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
jelly_bean2 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 489 مواظب باش نکنه سرت رو ببرن 🤣🤣🤣 وای یعنی چی هدف سوم:۵۸ هدف نهایی:۶۰ هدف طلایی⚜️:۶۲
la_81_ay عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 66 عزیزم شما هم اگه میتونینراهنماییم کنین گلی تو هر مذهبی و زبانی ادم خوبو بد هست شما باید خودتون طرف رو بشناسیدغریتی هستن کوردا خانواده دوست بشدت اصولا پای حرف هاشون هستن کوردای کوردستان معمولا خیلی سخت گیر در پوشش نیستن و عروسی مختلط هم دارن بازم بستگی داره
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1964 چند وقته دوستین بیا دوست شیم راجع بهشون غیبت کنیم منم استرس دارم😭😂 چن سالته؟ هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃