2777
2789
عنوان

حالم از خانواده م به هم میخوره

256 بازدید | 12 پست

میخوام باهاشون قطع ارتباط کنم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچنین از پدرم متنفرم 

سن ام رو زدم ۶۰ سال چون به اندازه یه پیرمرد ۶۰ساله سختی و درد کشیدم ، از هیچکدوم تون نمیگذرم همتون خون به دلم کردید همون‌طور که پدر مادر باید از من راضی باشن منم باید راضی باشم ، خدایا از تو هم نمیگذرم .. هیچکدومتون !

چرا

هیچوقت نتونستم بهشون تکیه کنم 

خواهرام پشت سر همدیگه حرف میزنن ولی رودررو باهم خوبن من از این اخلاق ها ندارم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
من قطع رابطمراحت شدم

چ مدته؟

حتی با مادرت؟

هیچوقت نتونستم بهشون تکیه کنم خواهرام پشت سر همدیگه حرف میزنن ولی رودررو باهم خوبن من از این اخلاق ه ...

من نیز

من با هیچ یک از اعضای خانوادم و طایفه رابطه ندارم راحت شدم

چند ماهه

فقط خونم رو بردارم میشینه که قانونی اقدام کردم

باغم دست اون یکی داداشمه اونم خلع ید زدم

خودشون گفتن بیا صحبت کن

گفتم صحبت نداره تخلیه کنید بدید

اگه نه میرم دادگاه

صحبت نداریم

بلهاصلا فتنه همون بودچند ماههخیلی

منم قطع ارتباط میکنم 

همسرت بهت سرکوفت نمیزنه مثلا بگه بی‌کس و کار و....

منم قطع ارتباط میکنم همسرت بهت سرکوفت نمیزنه مثلا بگه بی‌کس و کار و....

همیرم حمایت کرد که تونستم جلوی ظلمشون وایسم

الان چند ماهه دور سرم میگرده که یه وقت دلتنگی نکنم

اذیت نشم

همه جوره حواسش هست

قبلا اینطور نبود

لباس طلا همه چی برام خرید که حالم خوب شه

همسرت اگه ببینه چسبیدی به زندگی خودت و وارد رابطه های بیهوده نمیشی بیشتر دوستت خواهد داشت