2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترکیه چه ربطی به سوریه داره واقعا

البته منظور اردوغانه به ظاهر با مسلمونهاست  ولی در حقیقت دوست اسراییله با اونها توافق کرده که کمک کنه حکومت بشار اسد رو نابود کنند و زمینهای شمالی سوریه رو بگیره 

ترکیه چه ربطی به سوریه داره واقعا

خیییلییی... ترکیه میخواد یک مقدار از سوریه رو بگیره و به شدت به جریان تروریستی کمک میکنه. الان همه تسلیحات و .... این تروریستا و تروریستای خارجی مثل ازبک ها ؛ ایغور ها؛ از راه ترکیه وارد سوریه میشن

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
میگن تا حلب رسیدن احتمالا سقوط کنه سوریه

نه.. قبلا هم تا چندکیلومتری کاخ ریاست جمهوری توی دمشق رسیده بودن... ان شاءالله این بارهم شکست میخورن

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
نه.. قبلا هم تا چندکیلومتری کاخ ریاست جمهوری توی دمشق رسیده بودن... ان شاءالله این بارهم شکست میخورن

من فوبیا دارم مخصوصا که گفتن  زنان ایرانی خودشونو آماده کنن امروز تو تل دیدم یه روسبه ای کشته بودن الله اکبر الله اکبر میکردن

اتفاقا اونا گفتن از زنای ایرانی و عراقی و سوری هم خواستن خودشونو بدا مردمشون آماده کنن

آره ... بعد یه عده فکر میکنن توهم دشمن وجود داره؛ نمیدونن واقعا دشمن داریم... گفتن برن به خودشون برسن تر و تمیز باشن برای مردای ما😑😑😑

سوریه اوضاعش خرابه..چندتا شهر سقوط کرده شهر خان طومان یه نمونه اش که کلی نیروی ایرانی سالها درش جنگیدن و شهید شدن..

امروز تروریستای تکفیری تو سوریه شعار اهواز اهواز سر میدادن ..نمیدونم قصدشون چیه ولی سروریه از دست بره لبنان و فلسطین و بعدش عراق و ایران درگیر میشن