2777
2789
عنوان

برای دوستم خواستگار معرفی کردم

739 بازدید | 54 پست

ردش کرد😑مردم چقدر افاده ای شدن

دوستم معلمه.داره دانشگاه ازاد دکترا میخونه ترمی ۴۰تومن هم شهریه میده خانوادش هم سطح بالا و پولدارن

یه خواستگار معلم معرفی کردم گفت معلمی برای مرد خوب نیست و کلاس نداره.چقدر بعضیا پرتوقعن

بشینه تا براش خواستگار عالی بیاد😄چه خیالاتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب کرده رد کرده

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
اره من شوهرم نظامیه بچه هم دارم دوستم خانوادش همه پزشک و مهندسن.خودشم دکترا میخونه

خب طبیعیه به یه معلم راضی نشه😁

قرار نیس بخاطر ترس از مجردی که به هر ازدواجی تن بده

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
باید به خاطر شما قبول می‌کرد امپراتور؟

اره دیگه 😁😁😁😁

اره من شوهرم نظامیه بچه هم دارم دوستم خانوادش همه پزشک و مهندسن.خودشم دکترا میخونه

مردم چقدر ظاهر درست شدن 

معلمی چشه مگه 

ما استادمون دخترش تحصیل کرده خارج و فلان و به شدت پولدار

با یه مکانیکی ازدواج کرد چرا چون فقط به رفتار و اخلاق اون آقا توجه کرد 

کاربری پنجممممم

اتفاقا همینا بهترین شوهرا میکنن چون ب کم راضی نمیشن

اصلا فرض کنیم مجرد بمونه 

من خودم یا کیس عالیییییییی میخوام یا مجرد میمونم😁 به کم راضی نمیشم

مجردی بهتر از ازدواج نادرسته