2777
2789
عنوان

بنظرتون آدم قبل از 30سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 37 پست
😂🫠وله ضایع که گوش شنوا تو این مورد نداری🤣🤪

چی؟

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرمنم ازدواج بعد ۲۵ ارزش نداره چون عادت کردی به تنهایی😑 من پشیمونم دیر ازدواج کردم

حالا دیگه ۲۵ سال هم که گفتید نه اتفاقا زمان خوبیه اما ۳۵ دیگه اون شوق نیست به خیلی چیزا عادت کردی شخصیتت کامل شده است حوصله بچه داری نداری اما منظور این نیست که اصلا ازدواج نکنید اتفاقا خیلیها ازدواج کردن خوشبخت هم شدن اما اینکه بخواد تصمیمت این باش اشتباه

یعنی تنهایی بیشتر برات کیف داشت؟😁

میگم ازدواج اونقدر چیز بزرگی نیست که خیلیم سخت گرفت . هرچقدرم خوشبخت باشی تنهای لذت بخش تره چون مسیولیتی نداری و برای خودتی کااامل

خدایا ممنونم برای همسر مهربونم و هدیه هایی که بهمون دادی از وقتی مامان شدم انگار من تازه فهمیدم معنای عشق رو ، انگار این عشق فرق داره جنسش ♥️🤍🧡. لبخند بزن ای همه ی دارو ندارم من غیر تو با کل جهان کار ندارم  ♥️🤍🧡 تو ماهِِ  زیبای منی از آسمونا اومدی تموم دنیا رو دارم تو که به دنیا اومدی 🧡🤍♥️ دنیای من از عشق لبریزه🤍
حالا دیگه ۲۵ سال هم که گفتید نه اتفاقا زمان خوبیه اما ۳۵ دیگه اون شوق نیست به خیلی چیزا عادت کردی شخ ...

درسته

خدایا ممنونم برای همسر مهربونم و هدیه هایی که بهمون دادی از وقتی مامان شدم انگار من تازه فهمیدم معنای عشق رو ، انگار این عشق فرق داره جنسش ♥️🤍🧡. لبخند بزن ای همه ی دارو ندارم من غیر تو با کل جهان کار ندارم  ♥️🤍🧡 تو ماهِِ  زیبای منی از آسمونا اومدی تموم دنیا رو دارم تو که به دنیا اومدی 🧡🤍♥️ دنیای من از عشق لبریزه🤍
اطرافم گلا اینجوریهمامانم ۴۳ ازدواج کردمامان بزرگم ۳۶هرچی عمه خاله دارم ۴۰ به بالاعروسامونم همه بالا ...

موفقن؟

در گریختن رستگاری نیست؛بمان و از خودت چیزی بساز که نشکند🌱