2777
2789

یبار یکی سوال کرد بچمو تا ۵ ماهگی جز شیر مادر چیزی ندم حتی آب، و فقط شیر و شیر خشک؟ هیچکی جوابشو نداد ،، 🤔😂 بعد بعضی از تاپیکا که ب قول اسی واقعا هیچ به هیچه =  پر بازدید 

وای حق گفتی . متنفرم از این مدل تاپیک ها ک تازه پربازدید هم میشن . یکی ام تاپیک حس ششم خیییییلی رو مخهههه . چند وقت پیشم مد شد تو سایت چند تا کاربر معروف تاپیک میزدن ک مثلا اکیپ نی نی سایت هستیم به جز خودمون کس دیگه کامنت نذاره تو تاپیک  آخه نی نی سایت چه تحفه ایه ک تو اینم حس شاخ مجازی بودن بهتون دست میده . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی شده فرشته بگو

فرشته نیستم 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

من خودم ده بار تاپیک آموزنده زدم دونفر نیومدن و همینایی هم که اینجا اعتراض میکنن اکثرا تاپیک آموزنده یه کمکی نمیکنن زیاد پیش بره ده صفحه باید از خود آدم شروع بشه 

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

اين نوجوونايي ك ريختن اينجا هردم اين چيزاي مزخرفو مد ميكنن حال ادم بهم ميخوره ديگه از اينجا

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
اره بابا نی نی سایت کیفیتشو از دست داده

دقیقاااا

همش شده مشکلات دختر های نوجوون با مادر و پدرشون 

یا تاپیک های فیک و بی محتوا

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

نه باید تاپیک مادرشوهر و کراش و عکسم و اینا میزدی تا میومدن

همیناهم بدردشون میخوره  

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

وای حق گفتی . متنفرم از این مدل تاپیک ها ک تازه پربازدید هم میشن . یکی ام تاپیک حس ششم خیییییلی رو م ...

ووای ووااای دلم میخواست بگیرم تک تک اون اکیپارو جر بدم 

مسخره هااا اینجا نی نی سایته ، تبادل نظره 

یکی میاد سوال میپرسه یکی دیگه جواب میده اکیپ چه صیغه ایه

یبار یکی سوال کرد بچمو تا ۵ ماهگی جز شیر مادر چیزی ندم حتی آب، و فقط شیر و شیر خشک؟ هیچکی جوابشو ندا ...

اره دقیقاا 

بخدا دیدم طرف ساعت ۱۲ تاپیک زدم بچم تب داره حالش بده کسی جواب نمیده 

بخدا میگم کاشکی تجربه داشتم جوابشو میدادم 

وای حق گفتی . متنفرم از این مدل تاپیک ها ک تازه پربازدید هم میشن . یکی ام تاپیک حس ششم خیییییلی رو م ...

همشونم کم سن هستن و بی ادب🤭

منم اون حس شیشمی هاا خیییلی رو مخمه 

متاسفتنه خیلی هم طرفدار دارن ، نمیدونم کدوم عقل سلیمی ایندرو از یک نی نی سایتی نااشنا میپرسه...

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ