2777
2789
عنوان

عشق آتشین من و آرشام راد❤️‍🔥🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1740 بازدید | 241 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقا یه رمانی خوندم دوسه سال پیش اسمش  دیو ودلبر بود نمیدونین چقدر سممممم بود همش اونجووووری

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
لباس زیرام سبز و طلایی بودن که هارمونی خاصی باچشام و موهام داشتن یکیشون هم قرمز بود که با لبای قرمزم ...

وای شخصیت هرکدوم از این رمان به نحوی پیک می بودن

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
بیا هم وبغل کنیم گریه کنم😂😂ارتان و ارتام و ارمیا رو یادت رفت

راس میگی 😂😂ولی اونا به اسم ما نمیخوره اونا باید یه چی مث خودشون باشه آیناز و شرمیلا و آوین و آیلار و اینا مثلا😁😁 

وای خدا بگم چیکارتون کنه، نی نی یار الان تعلیقم می‌کنه با این کامنتاتون😂😂😂😂😂😂

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

وای شخصیت هرکدوم از این رمان به نحوی پیک می بودن

سم تر ازاین رمان ها من بودم که اینارو میخوندم  

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
وای خدا بگم چیکارتون کنه، نی نی یار الان تعلیقم می‌کنه با این کامنتاتون😂😂😂😂😂😂

فقط اونجا ک یهو ماشینشون خراب میشد و مجبور بودن با آرشام توی کلبه جنگلی تا صبح بمونن

نه من بودم که خودم نویسنده ام

واقعا کدومارو نوشتی  

اره همه رو خوندم و فقط عاشق این بودم خاک توسرم که شاهرخ آیسان می‌گرفت می‌برد تو کلبه 😁

چند سال پیش خوندم فصل ۱ رو اینقدر منکراتی بود نرفتم فصل دو😂😂آلان وسوسه شدم برم