2777
2789
عنوان

عشق آتشین من و آرشام راد❤️‍🔥🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 241 پست
نه نه اروم اروم ارشامه زیر دلشو ماساژ میداد با گرمای دستاش درد خوب میشد و باز در عالم بیخبریه خواب ...

تو مهمونیام ک وقتی از پله ها پایین میومد آرشام مات و مبهوت نگاهش میکرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون صبح خدمتکار شخصیمون طاهره خانم بهم آب پرتقال داده بود دل درد داشتم پس به روش خودش رژمو پاک کرد و منم با خوشحالی از نرده های پله خونه ی سوبلکسمون سر خوردم

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
این آرشام تهرانی ذلیل مرده رژ خیلی از بچه های نی نی،سایت رو با روش خودش پاک کرده هرجا دیدینش زنگ بز ...

😂😂😂😂😂

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

ولی من هنوزم از این سم ها میخونم خوشم میاد🥲🥲🥲🥲عروس استاد مخصوصا فکر کنم سه بار خوندمش من😂

رمان خوب دیگه چی موندی جدیدا 

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
😂😏 نخیررر دکتره یواشکی عاشق دختره بود میبردش خونه خودش تا مراقبش باشهدختره هم که مغز فندقینامزدش م ...

نه بابا دکتره زن بود دیگه بعد از دست دادن دخترونگیش میرفتن دکتر زنان که دوست صمیمی مامان پسرست😂

دیگه گفتم یکمی تفاوت ایجاد کنم براتون ❤️‍🔥😂

خودتم حتما چشات درشت و دماغ عملی خدادادی لبای قلوه اییه  

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
تو مهمونیام ک وقتی از پله ها پایین میومد آرشام مات و مبهوت نگاهش میکرد

همه مبهوتم شده بودن

ارشام از بین دود سیگار با عصبانیت نگاهم کرد

من ترسیدم نمیدونستم چرا

گفت چرا رژ قرمز زدی

گفت خب خوشگل شدم؟

اونم میگه قراره فقط برای من خوشگل باشی

فرداش بی بی چک مثبت

😂😂😂🗿 اصلا نازایی و ناباروری وجود نداره انگار هر روز روز تخمک گذاریع

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄