2777
2789
عنوان

عشق آتشین من و آرشام راد❤️‍🔥🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 241 پست

اولش باید میگفتی

تو اینه به چشمام نگاه کردم چشمای طوسی که وسطش سبز ودورش یه هاله بنفش داره😂 بینی قلمی و لبای قلوه ایی وموهای خرمایی که تا کمرم میرسید رژلب صورتی زدم و تواینه برای خودم بوس فرستادم یه ست سفید مشکی زدم و با عجله از نرده ها اومدم پایین مامانم پایین نرده ها گفت نه دختر جون تو نمیخوای بزرگ بشی

منم براش یه بوس فرستادم و سوار بی ام و قرمزم شدم وراه افتادم سمت دانشگاه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
منم اون زمان که دانشگاه قبول شدم فک کردم توش پر آرشام تهرانیهولی رفتم دیدم فقط جواد رضویان داریم😔😔

😂😂😂😂😂واییییییییییییییی

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول دبیرستان یه دختره تو کلاس مون بود ، خودش از این داستانا می نوشت

آره از این حشره ها زیاد بودن اون دوره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من نفس تهرانی ام

یه دختر خوشگل که نصف پسرا روم کراشن

چشمام ابی پر رنگه و بینیم قلمی و یکم سر بالا

لبام قلوه ایه

قدم متوسطه و بدنم مثل باربی بخاطر سالها رژیم غذایی که مادرم مجبورم میکرد انجام بدم

من دانشگاه تهران حقوق میخونم

یه روز سر کلاس استاد راد، من با یکی از پسرا دعوام شد. اسمش ساسان بود. خیلی پسر لوس و رو اعصابیه و سر یه پرونده دعوامون شد. بعد از کلاس ، دوستم ساحل جلوتر از من از کلاس پرید بیرون چون از استاد راد میترسید ولی برای من راد، مثل بقیه بود، با اینکه تنها استاد جوون دانشکده بود، قد دو متر و چشمای مشکی و موهای مشکی کجکی. فکر کنم غیر از خواب و درس و غذا، فقط ورزش می کرد چون بدنش روی فرم هست

استاد نذاشت من از کلاس برم بیرون

وحشیانه سرم داد زد، دلم ریخت، به چه حقی به دانشجوی تاپ دانشکده زور میگ؟؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

منم اون زمان که دانشگاه قبول شدم فک کردم توش پر آرشام تهرانیهولی رفتم دیدم فقط جواد رضویان داریم😔😔

عاقا نگوووو من جواد و دوست دارم😁

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
آره از این حشره ها زیاد بودن اون دوره

هم کلاسیم یه دختر سر به زیر و آرام و مودب و محجبه و ساکت بود

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
هم کلاسیم یه دختر سر به زیر و آرام و مودب و محجبه و ساکت بود

ولی بازم حشره بوده دیگه😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بعد همیشه به زور ازدواج صوری میکردن همخونه میشدن یهو دختره با گرده افشانی میفهمید حاملست پشماش میریخ ...

نه گرده افشانی نبود ...یهو خیمه میزد رو دختره و اونم با دنیای دخترونگیش خدافظی میکرد🤣🤣