2777
2789
عنوان

عشق آتشین من و آرشام راد❤️‍🔥🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 241 پست
خودتم حتما چشات درشت و دماغ عملی خدادادی لبای قلوه اییه

آرهههه پس چی فکر کردی تازه اسمم دلارام تهرانی هستش😂

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

نه خیلیاشونم اینجوریه بخدا دیدم که میگه هنوزم درد داری 🤣🤣

اییی دیشب خیلی درد داشت

با ملافه دورم رفتم داخل حموم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا دکتره زن بود دیگه بعد از دست دادن دخترونگیش میرفتن دکتر زنان که دوست صمیمی مامان پسرست😂

😂😂😂😵‍💫 اخ اخ اره

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نه خیلیاشونم اینجوریه بخدا دیدم که میگه هنوزم درد داری 🤣🤣

بعد فرداش مامان پسره کاچی درست میکرد میاورد هم دختره هم با کلی خجالت تشکر میکرد بعد پسره همزمان چشم و پوزخند میزد😂

چون پریود شدم از صبح توجام بودم نتونستم پاشم .آرشام به خدمتکار دستور داد واسم جیگر و صبحونه مفصل آماده کنه   خودش هم اومد لقمه رو تو دهنم میذاشت خخخخ

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
وقتی سر میخوردی پاچه زیر شلواریت گیر نکرد به نرده ها ؟؟

نه چون ساپورت طلایی پوشیده بودم که هارمونی خاصی با چشای سبزم داشت و همه کات و مبهوت بهم زل میزدن

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
تو مهمونیام ک وقتی از پله ها پایین میومد آرشام مات و مبهوت نگاهش میکرد

اخه میدونی قبلش اصغر سگ سبیل بوده بعدش اصلاح کرده و ارایش کرده شده سیندرلا اینم محو تماشاش شده دیگه

اکیپ سوگلی های سایت#

بعد عکس یاسمین کلاهان که همش عمله رو میذاشتن رو جلدش که مثلا دختره اونه😂

آ دقیقااا 🤣🤣🤣بعد بعضی هاشون چون مظلوم بودن مثلا عشق سابق پسره رو که میدیدن میگفتن وای چقدر خوشگله بعد پسره مقایسه میکرد که اون عشقش راجع به این دختره گفته که این شیر برنج چیه 🤣🤣

سوبلکس😂😂😂

اسم خدمتکارا

طاهره سکینه ثریا

همشون هم مجرد یا بیوه

پایه عشق و این چیزا

😂🤣🗿 حالا واقعیت مادر ها:

مامان از فلان پسره خوشم میاد..

افسوس که بچه بزرگ کردم با صد اه و هوس، دادمش دست خرمگسی

روز کنکور رسید و من همه روووو مثل آب خوردن جواب دادم

بعدش جراحی قلب قبول شدم 

مامانم ب این مناسبت کل فامیل رو دعوت کرد 

لباس پرنسسی مو پوشیدم 

دربرابر اصرار های آرایشگر خانوادگیمون تنها ب ی رز صورتی کمرنگ اکتفا کردم و موهامو بالای سرم بستم مثل فرشته شده بودم 

بابام بهم کادو ی پورشه آلبالویی کادو داد

یا رب منو ببخش ....غیر از تو به هر سو دویدم غربت بود