2777
2789

هیچی

همش اینترنت

یه ساعت کار کردم یکمی پول

🤣🗿🗿🗿🗿

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح با همسر و دخترم رفتیم بازارچه میوه 

بعدش رفتیم باغ میوه و گل چیدیم 

خودنه مادرشوهر واسه ناهار 

الانم لالا ظهر 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

8 بیدار شدمـ

از همون موقعس دارم درس میخونم

کلا برنامه امروزم فقط درس خوندنه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

گند خورد تو همه چیم

همش گریه

همش کسلی 

همش بگو مگو 

بریدم بریدم

من بی فایده ترین آدم این دنیام

نه دختر خوبی برا خانوادم بودم 

نه همسر خوبی برا شوهرم 

نه خواهر خوبی ام

نه رفیق خوبی‌ام

خاک تو سرم

کاش بمیرم راحت شم

کاش خدا ببینه چقدر ناخواسته دارم به همه ضربه میزنم

کاش انقدر بقیه رو با وجود سیاه من آزار نده

صب پیاده روی رفتم بعد اومدم کارای معوقه هفتم انجام دادم،همسر ودخی بیدار شدن،صبحانه بعدم مرغایی که دیشب خریده بودم شستم وخورد کردم،ناهار موادش اماده کردم،تا همسر مشعول پخت بود،یکم به تکالیف دخی رسیدم،ناهار،تمیزکاری اشپزخونه،حالام نی نی سایت وبعد یه چرت

کآرت چیه

امضام

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

چرا گل

چرا نداره 

آدم بی‌فایده که به همه آسیب میرسونه ندیدی؟

من همونم

همه رو با کارام ناراحت میکنم

دست خودمم نیست

از همه طلبکارم

من همون آدم بده‌ای ام که بقیه ازش میگن

درست شدنی ام نیستم

دلم میخواد بمیرم

دلم میخواد خودمو گم و گور کنم اینقدر بقیه رو عذاب ندم 

کاش تموم شه