یکه تاپیک زد تا صفحه 10 رفت هنوز نرفته تو پربازدید ها شروع کرد به چرت پت گفتن منم دلم خواست برم پربازدید اما نمیشه تا 6 8 صفحه بیشتر نمیره یک جوری میگفت انکار هر پست 10 میلیون میدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
نمیدونم این عقده پربازدید شدن چیه . یکی دوبار تاپیک زدم درباره مشکلم یا یه داستان زندگی نوشتم چند نفر اومدن گفتن فرضا مشکلت دروغه چرت و پرته اینطوری نوشتی ک پربازدید بشی . خوب پربازدید بشم مدال طلا گردن من میندازن ؟؟؟؟
کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده میکنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمیکنیم
چه خووووب، واقعا اررش داره آدم اون همه دروغ شاخدار بگه یا با احساسات بقیه بازی کنه😍😍
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇