2777
2789
عنوان

صورتم پر شده از جوش

44 بازدید | 6 پست

۱۴ سالمه صورتم پر از جوش شده صورتم چون هی پوست پوست میشه هی صورتم رو میشورم ولی باز صورتم پر از جوشه کسی میدونه چیکار باید بکنم؟کرم خوب هست که جوشام رو از بین ببره؟

گرمی کم بخور

دست به جوش ها نزن

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال سنته

اول از همه برو یه متخصص پوست خوب 

بعد ،صورتتو با فوم مخصوص پوستت بشور نه صابون

از هیچ کرم آرایشی استفاده نکن ولی هر دوساعت یبار ضدافتاب بی رنگ بزن میگی پوستت پوسته پوسته میشه باید آبرسان و مرطوب کننده بزنی و زیاد صورتتو نشور تونر هم بزن اگه کرم رنگی میزنی اول با میسلار واتر پاک کن بعد بشور(سعی کن اصلا نزنی)

دکترم بهت قرص واسه جوشات و کرم ضد جوش و اینا میده حتما دکتر برو چون از الان بهش نرسی جاش میمونه از الان درمانش کن که پوستت دراینده خراب نشه

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

روتین هم داشته باش به این صورت

۱- از خواب پامیشی پوستتو با فوم یا ژل بشور

۲-تونر بزن

۳-  بیست دقیقه بعد ابرسان بزن

۴- چند دقیقه بعد مرطوب کننده

۵- بعد ک جذب شد ضدافتاب بی رنگ ( هر ۲ تا ۵ ساعت یبار تمدید کن)

۶- ژل و کرم ضد جوشایی که دکتر بهت میده خودش میگه کی و چطوری بزنی

دکتر بریاا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

گرمی هم نخور دخترم

دست بهشون نزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40