2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بگذرون ذهنتو درگیر نکن 

مواظب باش عفونت نگیری... 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

شب جشنت لبخند از لبت نیفته

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نصیحتی ندارم 

فقط امیدوارم خوشبخت بشی عزیزم 

خدایا دوستت دارم.. واسه هرچی که بخشیدی... همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی.. بازم چشمامو میبندم که خوبی هات رو بشمارم.. نمیتونم فقط میگم... ( خدایا دوستت دارم) 

از همه فاصله بگیرید

هر چیزی پیش امد هم ناراحتی ها هم شادی ها را به هیچ کسی نگید

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

سخت نگیر مطمعن باش خونواده ها تاجایی ک در توانشونه انجام میدن

چشم و هم چشمی هم نکن تو این شرایط سخت

همچی خوب پیش میره مطمعن باش

برای لباس و ارایش علاوه بر مد روز،بیشتر ب این توجه کن ک چی به هیکلت و قیافت میاد ، از بقیه مشاوره و نظر بگیر ولی آخر سر گوش کن ببین دلت چی میگه

یه واقعیت در مورد ازدواج که خیلیا نمی دونن اینه....

شما وقتی ازدواج می‌کنی در واقع داری خونواده تشکیل میدی پس خونواده اول تو همسرته نه پدر و مادرت....

خیلی وقتا لازمه بخاطر خونواده اولت(همسرت) برای خونواده دومت(پدر و مادرت) حد و مرز بذاری

چون کنترل گری و دخالت اونا می تونه رابطه‌ت رو بهم بریزه

در واقع ازدواج به معنای تغییر خونوادست و این یه واقعیته، نه چیزی که این معنی رو بده تو دیگه پدر و مادرت رو دوست نداری!

کانال روانشناسی تلگرام 

@Media_aramesh