2777
2789

سلام بچه ها

حدود ۵ ماه پیش بعد ۲ سال رابطه دوستی که قصدمون ازدواج بود یکهو گفت دوستم با اسمم کلاه برداری کرده رقم بالا باید از مرز فرار کنم برم ترکیه و کات کنیم 

من باور نکردم تا از همسر دوستش پرسیدم اون گفت بهم خیانت کرده و همزمان با یکی دیگه در رابطس الانم میخواد اونو بگیره بهت دروغ گفته) کامل تاپیک زدم اون روزا برین بخونین حالم خیلی بد بود) چقدر اون موقع نظرات شما کمکم کرد و واقعا راست میگفتین از همون اول همتون من ولی ساده دختر احساسی حرفاشو باور میکردم

خلاصه کات کردیم و من افسردگی گرفتم پیش روانشناس رفتم تا تونستم فراموشش کنم یک ماه بعد کاتمون هی زنگ میزد من از همه جا بلاکش کردم همش زنگ میزد تا اینکه ۳ ماه ازش خبری نشد و دوباره دیشب بعد ۵ ماه دیدم یکی بهم زنگ میزنه شماره ناآشنا اکسم بود گفت اومدم دم در خونتون بیا پایین میخوام بهت ثابت کنم من خیانت نکردم بهم برگرد به وجودت احتیاج دارم و ...

به دوستم گفتم اونم اومد دم در خونمون با شوهرش چون ما چهارتایی خیلی بیرون میرفتیم

خلاصه من نرفتم پایین اکسم به دوستم گفت من این مدت واقعا ترکیه بودم واقعا دادگاه داشتم کلی وکیل و ... و خودم با خانم دوستم هماهنگ کردم که به ستاره(من) بگه خیانت کردم تا بزاره بره چون هیچحوره ولم نمیکرد نمیخواستم بدبخت شه و اینا همه الکی بود و الان که مشکلم حل شده میخوام برگرده بهم

کلی نامه دادگاه و مدرک اومده نشون داده

به دوستمم گفته با من صحبت کنه منو راضی کنه اون میگه هرجور خودت میدونی یک دسته گلم خریده بود برام داده بهش بده بهم

ب دوستم گفته ستاره بهترین دختریه که تو عمرم دیدم مراقبش باش دوستم الکی بهش گفته اون تو رابطس میخواد ازدواج کنه و اکسمم گفته نمیزارم ک میخوامش

بگین چه کنم چون واقعا دوستش داشتم اما برگشتم فکر میگنم درست نیست اگه یکبار دیگه ترکم کنه بره من نابود میشم😔😔😔

عزیزم اون مال فصل سوم زندگیت بوده تو الان فصل ششمی

بعد چرا میخوای چیزی ک یبار بالا آوردی رو دوباره بخوری 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اون مال فصل سوم زندگیت بوده تو الان فصل ششمیبعد چرا میخوای چیزی ک یبار بالا آوردی رو دوباره بخ ...

وآقا با اون عشق و تجربه کردم اول و آخرین جنس مخالف زندگیم بود بعد اون عاشق نشدم چند بار دیت رفتم کسی به دلم نشیت

اگه سلامتی برات مهمه دورشو خط بکش

سن ام رو زدم ۶۰ سال چون به اندازه یه پیرمرد ۶۰ساله سختی و درد کشیدم ، از هیچکدوم تون نمیگذرم همتون خون به دلم کردید همون‌طور که پدر مادر باید از من راضی باشن منم باید راضی باشم ، خدایا از تو هم نمیگذرم .. هیچکدومتون !

کسی که یه بار بهت ضربه زده دوباره هم میزنه. ولی اگه دوسش داری و حرفاشو باور داری برگرد بهش

بیا تاپیک قبلیم‌نظر بده استاده رو اعصابم‌رفته

این اکانت قبلا دسته عزیز دیگری بوده ....الان دسته زیبا صدفه🤍 ...«اکانت مشترک»

عزیزم اون مال فصل سوم زندگیت بوده تو الان فصل ششمیبعد چرا میخوای چیزی ک یبار بالا آوردی رو دوباره بخ ...

دقیقا همینه واقعا چرا! بچسب به ارامشت 

سن ام رو زدم ۶۰ سال چون به اندازه یه پیرمرد ۶۰ساله سختی و درد کشیدم ، از هیچکدوم تون نمیگذرم همتون خون به دلم کردید همون‌طور که پدر مادر باید از من راضی باشن منم باید راضی باشم ، خدایا از تو هم نمیگذرم .. هیچکدومتون !

من جات بودم دیگه تو زندگیم راهش نمیدادم خورد شدنت و دیدو رفت

نمیدونی چیا بهم میگفت من میگفتم بی تو نمیتونم زندگی کنم میگفت برام مهم نیست تو بدترین شرایط ولم کرد و رفت اما الان میگه دلیل دارم واقعا پام گیر بود و میخواستم بدبخت نشی باهام دوستمم عکس فرستاده از مدارکش همش درسته و چون صرافی غیرقانونی میکرد همیشه هم ترس داشت

وای باورم نمیشه مبا این اوصافات بازم دو دلی

کاملا مشخصِ از این مرداست که دختری که راحت تره رو بدست بیاره اون زن بهش کمک کنه و پیشرفت کنه به یه جایی که رسید بره با زنِ ایده الش

بعد از ۲ سال اگر نگرفته دیگه فایده نداره بعدشم به فکرِ روح و روانِ خودت نیستی به فکرِ پولایِ تراپیستت باش

بهتر تو پیدا نکرده که برگشته پس نذار بیشتر از این سواستفاده کنه

نمیدونی چیا بهم میگفت من میگفتم بی تو نمیتونم زندگی کنم میگفت برام مهم نیست تو بدترین شرایط ولم کرد ...

خیلی تلاش کردی واسه ارامشت 

اگه دوست داشت واقعیت و بهت میگفت 

نه اینکه دروغ بگه و بدونه از درون نابود میشی میشکنی 

عذاب میشی 

حالا اون با سنگدلی ازت گذشت 

توام با سنگدلی ازش بگذر 

بزار بفهمه عذاب کشیدن چه دردی داره

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

وای باورم نمیشه مبا این اوصافات بازم دو دلیکاملا مشخصِ از این مرداست که دختری که راحت تره رو بدست بی ...

از همه جا بلاکه از شماره ناشناس زنگ زد امروز من قطع کردم اما صداشو شنیدم هوایی شدم