2777
2789
عنوان

دوستان یه کرم یا پماد خوب برای ترک های عمیق دست معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 38 پست
شاید اگزماستببرش متخصص پوستنرم کننده ثمین هم خوبه

نمیدونم ولی بخاطر کارشه ولی میگم اینکه اصلا زخماش خوب نمیشن برام عجیبه 

بعد کف دستاشه بین انگشتاش

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون نرم کننده ثمین رو امتحان کندستای منو خوب کرد خیلی خشک و تَرک ترک بودن

میخرم انشالله که جواب بده

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏

هیچ کدوم فایده ای نداره.. من کرم دست و محصولات گرونی امتحان کردم فقط تنها چیزی که برای ما اگزما ها خوبه یک چیزه.. کرم دست دلبان از این 25 تومنی ها.. هیچ کدوم اندازه این برای من خوب نبودن.. حتما امتحانش کن.. من شانسی پیش دستفروشان خریدم و خداروشکر درمانم پیدا کردم

سلام روغن بنفشه اگر پاتون اینجوریه اول یکمی حنا رو فقط با آب داغ نم کنید اگرحوصله دارین ۳ساعت اگرم نه نم کنید هم بزنید بمالیدبه پا۳ساعت بعد بشورید توی پلاستیک باشه بعد اگرم زودترمیخواین بردارینم اشکالی نداره این کار ۳

هفته پشت هم انجام بدین سم سودا مریضی از کف پا خارج میشه پا هم نرم میشه بعد جوراب بپوشید نخی نه نازک همیشه توی خانه بیرون پاها نرم میشه ترک پا ازبین میره شبا روغن بنفشه بزنید پلاستیک و جوراب سریعا بعدچند روز درمان میشین بماند روغن بنفشه خاصیت ضددرد و درمان بیماری داره

دستای شوهرمنم خون میومد هرپماد وکرمی زد نشد.اما پمادویتامین D زد واقعاخوب شد.

خیلی براش ناراحتم حالا اینم میخرم خداکنه خوب شه

هیچ کدوم فایده ای نداره.. من کرم دست و محصولات گرونی امتحان کردم فقط تنها چیزی که برای ما اگزما ها خ ...

اخه فک کنم اگزما نیست

سلام روغن بنفشه اگر پاتون اینجوریه اول یکمی حنا رو فقط با آب داغ نم کنید اگرحوصله دارین ۳ساعت اگرم ن ...

دستاشه برا دستم میشه