2777
2789

بینیم رو یکسال و نیم پیش عمل کردم اما نوکش به شدت کجه و غضروف نوک بینی جا به جا شده. اصلا اعصابم رو خرد کرده. دوست ندارم خودمو تو آینه ببینم. آدم حساسی نیستم و از همون اول میدونستم که بی نقص نمیشه اما این حجم کجی داره دیوونم میکنه. هی میخوام بهش فکر نکنم باز تا چشم بهش میوفته اعصابم خرد میشه 

همینجوریش با چهره ام حال نمیکردم الان بدتر هم شد 

بیشتر احساس میکنم زشتم 

خدایا دوستت دارم.. واسه هرچی که بخشیدی... همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی.. بازم چشمامو میبندم که خوبی هات رو بشمارم.. نمیتونم فقط میگم... ( خدایا دوستت دارم) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دماغ قبلیتو دوس نداشتی؟ پشیمونی از عمل؟ 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
چقد پول دادی؟ پیش دکتر خوبی رفتی؟

آره دکترش خوب با بود اما نمیدونم چرا اینجوری شد 

خدایا دوستت دارم.. واسه هرچی که بخشیدی... همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی.. بازم چشمامو میبندم که خوبی هات رو بشمارم.. نمیتونم فقط میگم... ( خدایا دوستت دارم) 

دماغ قبلیتو دوس نداشتی؟ پشیمونی از عمل؟

پشیمون که راضی نیستم دیگه کج شده 

اتفاقا تنها دوست راستگوی ادم اینه هست

آره متاسفانه 😞

عکس

شرمنده نمیشه 

آره دکترش خوب با بود اما نمیدونم چرا اینجوری شد

اگه ناراحتت نمیکنه، عکسش بزار. شاید شما زیادی حساسی خودتو اونجوری که هستی دوس داشته باش، شما وقتی خودت به خودت اینجوری میگی دیگه چه انتظاری از بقیع میرع

درخواست دوستی نده ممنون❤

اگه ناراحتت نمیکنه، عکسش بزار. شاید شما زیادی حساسی خودتو اونجوری که هستی دوس داشته باش، شما وقتی خو ...

اصلا وقتی دست میزنی مشخصه تا وسطا صافه یهو سمت راست کج میشه حتی از سمت راست که نگاه میکنی کاملا مشخصه