2777
2789

سلام

من میخام نامزد شم

بعد با نامزدمم تو رابطه بودم

الان چیزی ک هس اینه که نامزد من تو بچگی پدرشو از دست داده و خودش سرپرست مادرشه 

الان خواهراش متاهلن و هرروز خونه پدرشونن خب نامزد منم خرجشونو میده دیگه یعنی ۵روز اونجان...

بعد میگه ما چون پدرمون تو بچگی فوت شده خیلی بهم محبت داریمو ازین حرفا...

خونه خودش طبقه پایین خونه مامانشه میشه راهنمایی کنید من بهش بگم بره یجای دیگه خونه بگیره یا چی؟

بله صحبت کن منطقی و قاطع، بهشون بگو من ازدواج میکنم که از خونواده خودم مستقل بشم، اگه قرار باشه نزدیکه یه خونواده ای باشم میمونم کنار خونواده خودم 

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن تو این گرونی و اجاره اینا که نمیشه با سیاست باید باشی بگو خب ما باید حریم شخصی داشته باشیم دیه اگه قراره پایین زندگی کنیم فردا روز نیان هی خونمون یا من نمیتونم همش اونجا باشم میخام زندگی شخصیمو داشته باشم ودوم اینکه خرج مادرجان رو جفت چشامون اما وقتی خواهرات همیشع اونجان اینو درنظر بگیر مادرو خواهر منم بگم وابسته مننن هرروز بیان خونمون اونوقت چی میشه ؟ میتونی فرق قاعل بشی ؟ میتونی از پس هزینش بربیای؟ تو دیه مجرد نیستی متاهل میشی و مسعولیت پذیر یک زندگی باید باشی سبک زندگیت تغییر کنه اگه قراره مثه قبل باشه زندگیت و فقط یه نفز نون خور بیشتر اضافه کنی واسه رفع نیاز چه فایده

اون باید قبول کنه شرایط فرق کرده متاهله مثه قبل نیس شرایط تا به این درک نرسه نمیشه باهاش رفت زیر سقف

همین دیشب برگشت گف ما خیلی نسبت ب هم محبت داریم ک چی ک من هیچی نگم بگم خب اینا بهم وابسته انو ازین چیزا

مامانش زنگ میزنه برام ۲_۳تومن بزن برم برا بچه فلانی ک تازه دنیا اومده لباس بخرم

یه واقعیت در مورد ازدواج که خیلیا نمی دونن اینه....

شما وقتی ازدواج می‌کنی در واقع داری خونواده تشکیل میدی پس خونواده اول تو همسرته نه پدر و مادرت....

خیلی وقتا لازمه بخاطر خونواده اولت(همسرت) برای خونواده دومت(پدر و مادرت) حد و مرز بذاری

چون کنترل گری و دخالت اونا می تونه رابطه‌ت رو بهم بریزه

در واقع ازدواج به معنای تغییر خونوادست و این یه واقعیته، نه چیزی که این معنی رو بده تو دیگه پدر و مادرت رو دوست نداری!

@Media_aramesh