2777
2789
عنوان

لطفاااااا کسایی ک تجربه زندگی مشترک دارن نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 25 پست
همین دیشب برگشت گف ما خیلی نسبت ب هم محبت داریم ک چی ک من هیچی نگم بگم خب اینا بهم وابسته انو ازین چ ...

چه بد به نظرم زندگیت سخته تایپیکاتم خوتدم دقیقا مثه بابامه نامزدت و از تو  بچه هات مجبوره بزنه بده به خانوادش مادامی که مادرش زندس مادرشم تا زندس هوای دختراشو داره اونوقت فقط تو بچه هاتین که اسیب میبینین مثه ما و مادرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا یک سری زنها یکسره خونه مادرشون هستند. این زندگی ها عاقبت نداره.

بعد من بهش میگم تو ببین خواهر خودت با همچین چیزی کنار میاد میگه ووو خواهرای من با ازین بدتر کنار میان 

یجوری رفتار میکنه ک من خودمو مقصر بدونم

چه بد به نظرم زندگیت سخته تایپیکاتم خوتدم دقیقا مثه بابامه نامزدت و از تو بچه هات مجبوره بزنه بده ب ...

خدایی برا منم خرج میکنه ها ولی ازین ادماس ک فقط الانشو میبینه و اینده رو ن 

مامانشم همههه میگن و خودمم دیدم ک خیلی خرج میکنه اصلا ب فکر پسرش نیس...

نمیدونم چیکار کنم

بعد من بهش میگم تو ببین خواهر خودت با همچین چیزی کنار میاد میگه ووو خواهرای من با ازین بدتر کنار میا ...

متاسفانه خانوادش تو اولویتن شما و بچه های ایندت نیستین از همین الان مسخصه هرچقدم مقاوت کنی توجیح کنی فقط مثه یه کلاف سردرگم اختلافات زیاد و روابط به هم میخوره خب نمیشه حقم نداد مادرشه پسر بزرگ درنبود پدر مسعولیت خانواده رو داره شما میدونستی و قبول کردی نامزد شی مگرن هرکسی میدونه بخای نخای تو خاتواده هایی که تک فرزندن یا پدر فوت کرده مسعولیت اون بچه سنگینه و زندگی باهاش سختیایی داره

یادم  باشه. در آینده. دختر به همچین پسری ندم. 

خواهرشوهر سمی 

البته مقصر اصلی بزرگ خانواده است. 

مادرشون مقصره. 

میتونه به دختراش بگه. این قدر زیاد اینجا نیاین.

جاری خودم. هفت روز هفته. شش روز خونه مادرش بود. 

دیگه طلاق گرفتند . الان کامل اونجاست. به آرزوش رسید 😂😂😂

خدایی برا منم خرج میکنه ها ولی ازین ادماس ک فقط الانشو میبینه و اینده رو ن مامانشم همههه میگن و خودم ...

تنها چیزی که به ذهنم میرسه مثه مادر من باشی کاری نداشته باشی زندگیتو کنی خودت پس انداز کنی خودت فکره اینده باشی اونم همراهت شد شد نشدم خودت انجام بدی اون فقط سیرت میکنه نیازای مالی و معیشتی و.. رفع میکنه دراخر که پیر بشه مثه عموم کاسه ی چه کنم چه کنم مبگیره تهشم میگن زن فلانی خونه جمع کن نبود 

متاسفانه خانوادش تو اولویتن شما و بچه های ایندت نیستین از همین الان مسخصه هرچقدم مقاوت کنی توجیح کنی ...

این هست ولی خب تاالان مسئولیت خونوادش با این بوده خونوادش باید یکم درک کنن یکم خودشونو کمرنگ کنن الان با قبلا فرق کرده باید یکم همه درک داشته باشن مثلا مامانش نباید ک خودشو با کسی ک شوهر داره یکی بدونه این میخاد هییییچی کم نداشته باشه قبلا بهم گفته بودن مادره رست و ریشه پسرشو دراورده با جهازایی ک برا دختراش خرید اینو قربانی بقیه بچه هاش کرد...

الانم مطمئنم اگه بگم بریم یجای دیگه خونه بگیریم قبول نمیکنه میگه من زندگیم اینجاس...

چون دل نمیکنه از خونوادش

این هست ولی خب تاالان مسئولیت خونوادش با این بوده خونوادش باید یکم درک کنن یکم خودشونو کمرنگ کنن الا ...

من نمیتونم اینجوری رفتار کنم

ظرفیت و تحمل من نسبت ب این مسائل کمه نمیتونم ک خودمو نابود کنم چرااا چون خونوادش براش اولویتن 

تو رابطه باااید تو اولویت باشی ن هیچ کس ِ دیگه ای

ظرفیت من با حتی مادرمم فرق داره

خونواده من بهم میگن تو نمیتونی با همچین ادمی ک هم شوهر برا مادره هم پسر ، و هم پدر برا بچه ها 

من نمیتونم اینجوری رفتار کنمظرفیت و تحمل من نسبت ب این مسائل کمه نمیتونم ک خودمو نابود کنم چرااا چون ...

منم پسرعمم منو میخاست عینه نامزده تو بود شرایطش چون مادرمو دیده بودم قبول نکردم که نکردم هرچقدرم همه فشاز اوردن ماوربززگم و .. گفتم ن ک ن توام فکراتو کن مامانش این مدلیه نمیتونی تعیزش بدی حریف کدومشون میخای بشی یکی دوتا نیستن که همین اول مثه من ببین اگه نمیتونی خودتو درگیر همچین زندگی کنی بیخیال شو ولش کن ادم مگه قخطه