2777
2789
عنوان

پرخاشگر شدم کارام دست خودم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 60 پست
خواهرم نمازاتو قطع نکن به هیچ وجهحتما به روانپزشک مراجعه کن

شما طلبه ای ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
عزیزم انشالله خدا به دلت ارامش بده . حق داری که ناراحت باشی ولی اصلا خودتو اذیت نکن یه دوره سوگواری ...

همین کارو خواستم بکنم ولی کوچک ترین چیزی عصبیم میکنه باورت میشه خواهرم برام غذا اورد غذا از دستش ریخت بخاطر همین انقد عصبی شدم‌؟؟؟😔😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خواهشا به خودت با تراپی رفتن کمک کن وگرنه حالاتت اگه بمونن مزمن میشن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
همین کارو خواستم بکنم ولی کوچک ترین چیزی عصبیم میکنه باورت میشه خواهرم برام غذا اورد غذا از دستش ریخ ...

اشکالی نداره عزیزم . خودتو سرزنش نکن . ولی کم کم سعی کن این خشم رو به شکل درستی بروز بدی .

میترسم قرصی بدن که همیشه خواب باشم

برو روانشناس اول.لزوما که قرص نمیدن اگه نیاز باشه ارجاع میشی به داروو روانپزشک

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
عزیزم خواهشا به خودت با تراپی رفتن کمک کن وگرنه حالاتت اگه بمونن مزمن میشن

تراپی کار خاصی نمیکنه 

فقط روانپزشک کارسازه که اونم تا مدت ها معتاد به قرص میشیم

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
تراپی کار خاصی نمیکنه فقط روانپزشک کارسازه که اونم تا مدت ها معتاد به قرص میشیم

اگه پیش دکتر خوب بری اثر گذاره