2777
2789
عنوان

پرخاشگر شدم کارام دست خودم نیس

263 بازدید | 59 پست

سلام لطفا بدون قضاوت و بی احترامی منو راهنمایی کنید

من یه سری اتفاقات توی زندگیم افتاد که باعث شد حالم از اونی که هس بدتر بشه و اونم خیانت نامزدم بود بعد از اون اتفاق به شدت پرخاشگر شدم حتی صدای خنده عصبیم میکنه چه برسه بقیه چیزا تا عصبی میشم چیزی جلو دستم باشه میشکونم امروزم بحثم شده شیشه خونه رو شکوندم بعد نشستم گریه کردم اصلا دست خودم نیست حالم خوش نیس

دارم همه رو با خودم اذیت میکنم خواهش میکنم بهم بی احترامی نکنید چون از این حرفا خستم فقط دنبال چیزیم ارومم کنه زندگیم نابود شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر مرور زمان همه چی رو درست می‌کنه غصه ی چیزیو میکشنی نخور تو خودت شکستی طبیعیه کنترل نداشته باشی نفس عمیق بکش واقعا بنظر من خیانت حتی از مرگ عزیز بدترع همه ی ما بهت حق میدیم ولی تنها خودت با منطقی فکر کردن میتونی همه چی رو درست کنی بلند بلند فحش بده بهش بدو بلند بلند گریه کن یه جوری اعصاب خوردتو تخلیه کن ولی سعی کن بی ضرر باشه تنها باشه خلوت باشه چون هیچکس نمیتونه درد تورو درک کنه بدترت می‌کنه 

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
برام دعاکن زندگیم بهم ریخته حتی دیگه نماز نمیخونم

عزیزم انشالله خدا به دلت ارامش بده . حق داری که ناراحت باشی ولی اصلا خودتو اذیت نکن یه دوره سوگواری کن و بعد زندگیتو بساز حتما میتونی

خواهر مرور زمان همه چی رو درست می‌کنه غصه ی چیزیو میکشنی نخور تو خودت شکستی طبیعیه کنترل نداشته باشی ...

ممنونم ازت.. مامانم داره گریه میکنه.نامزدم زندگیمو خراب کرد