2777
2789
عنوان

خوابای عجیب و غریب منو یکی بیاد تعبیر کنه مشکل از کجاس

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 32 پست
همینجوری ادامه بده،اذکار و قرانتو.این سید فقط همینو برات گفت انجام بدی؟

والا مادرم زنگ زده اونم گفته قوربونی کنید مادرم گفت پولشو نداریم گفت دوتا مرغ سر ببرید حداقل بعدش گفت تا چهل روز صلوات بفرستین پدرم و مادرم دارن انجام میدن بعدش بهش زنگ میزنن میپرسن باید چه کار کنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم هیچ کدوم کاری نکردن

روانشناسام ی چیزی میگن  ازناخوداگاهمونه فلانه!وتهش قرص خواب میدن ولی تاکی قرص خواب بخوریم منک دیگ ی مدت خوردم الان اثری روم نداره دوز بالاداد دیگ ادامه ندادم 

الان کلاس یوگا ومدیتیشن میرم ولی تمرکز ندارم میگن اونم خوبه بازنمیدونم

گوسفند رو کشتید؟

یه سید دیگه بود بهمون گفت باید قربانی کنید اونا ازتون خون میخان ولی گفتش باید پول قربانی رو برا من واریز کنید اینجا خودم انجام بدم پدرمم اعتماد نکرد گفت مجازی این یک دو اینکه راهشم دوره تا زاهدان بخایم بریم

روانشناسام ی چیزی میگن ازناخوداگاهمونه فلانه!وتهش قرص خواب میدن ولی تاکی قرص خواب بخوریم منک دیگ ی ...

نه ابجی مشکل از جای دیگس علائم بیماری اعصاب و روان با کسی که طلسم و سحر شده یکیه

روانشناسام ی چیزی میگن ازناخوداگاهمونه فلانه!وتهش قرص خواب میدن ولی تاکی قرص خواب بخوریم منک دیگ ی ...

کسی که مشکلش ژنتیکی باشه قرص بخوره حالش خوب میشه ولی کسی که قرص میخوره باز افکار خودکشی تو سرشه یا بد بیاری میاره یا یه سری چیزای عجیب غریب میبینه اون قضیش فرق میکنه

نه ابجی مشکل از جای دیگس علائم بیماری اعصاب و روان با کسی که طلسم و سحر شده یکیه

دودیقه جشم روهم میزارم اندازه ۲۴ساعت خوابای چرتوپرت میبینم یجوری شده از خواب توشم نمیاد دیگ 

ولی چندتا دعانویس اینارفتم دیگ بیخیال طلسموابن چیراشدم همشون دروغ گوان تامیری میگن طلسم داری فلان داریفقط پول تلکه میکنن 

دودیقه جشم روهم میزارم اندازه ۲۴ساعت خوابای چرتوپرت میبینم یجوری شده از خواب توشم نمیاد دیگ ولی چندت ...

اره من خودمم سر این نمیرم پیششون کلاهبرداری میکنن فقط

دودیقه جشم روهم میزارم اندازه ۲۴ساعت خوابای چرتوپرت میبینم یجوری شده از خواب توشم نمیاد دیگ ولی چندت ...

حس میکنم کار این سید که به مادرم این چیزارو گفته پولم نخاسته خوب باشه چون این خوابا رو من چند وقت بود ندیده بودم و شبا ترس عجیبی میوفته تو دلم حس میکنم یکی نگام میکنه

عزیزم عنکبوت که میبینی ، دغدغه های ذهنی ناخودآگاه ت هستن که نمادین تو خواب خودشونو نشون میدن ‌

تو گوگل سرچ کن خواب عنکبوت از دید روان‌شناسی،  اطلاعات خوبی بهت میده 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
حس میکنم کار این سید که به مادرم این چیزارو گفته پولم نخاسته خوب باشه چون این خوابا رو من چند وقت بو ...

امیدوارم ک نتیجه بگیری 

حالا براشمااونجوری برامن جدیدا  تا میام بخوابم حس میکنم صدای دوییدن میاد یهو میپرم ازجام نمیدونم 😑اخه ساعت ۳ نصف شب صدای دویدن عادی نیس ک الله واعلم

امیدوارم ک نتیجه بگیری حالا براشمااونجوری برامن جدیدا تا میام بخوابم حس میکنم صدای دوییدن میاد یهو ...

گناه ما چیه اخه بچه بازی شده علوم غریبه هرکسی پاشده دعا نویس شده 

حس میکنم کار این سید که به مادرم این چیزارو گفته پولم نخاسته خوب باشه چون این خوابا رو من چند وقت بو ...

این سید رو میشه سوال منو ازش بپرسی یا شمارشو بهم بدی ، ازش یه راهنمایی بگیرم؟