2777
2789
عنوان

نامزدم دستمو کشید پرتم کرد رو مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 3049 بازدید | 109 پست

جنس مبلتون سنگیه؟

آخه با پرت شدن رو مبل بدن کبود نمیشه🫤🚶

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح مامانش باهاش تماس گرفت و با مادرش بحسش شد اومد سر من خالی کرد

کاش قبل از اینکه دعواتون بشه میرفتی پیشش میگفتی میخوای صحبت کنیم؟اینجوری میگفتی ببینی حرف میزنه یا نه اگر زد که زد اگرم نه یکم فاصله میگرفتی تا بهتر بشه

صبح مامانش باهاش تماس گرفت و با مادرش بحسش شد اومد سر من خالی کرد

همونجوری با عصبانیت و رگ های متورم پیشانیش وحشیانه لب هام رو میبلعید 

گوشی در حال زنگ که اسم مادرش روش بود رو پرت به دیوار

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
کاش قبل از اینکه دعواتون بشه میرفتی پیشش میگفتی میخوای صحبت کنیم؟اینجوری میگفتی ببینی حرف میزنه یا ن ...

بخداااا گفتم!

هی بهش گفتم چی شده چرا ناراحتی باهام حرف بزن!

رفت زیر پتو خوابید!

و تو با دنیای دخترانگی بای بای کردی 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
بخداااا گفتم!هی بهش گفتم چی شده چرا ناراحتی باهام حرف بزن!رفت زیر پتو خوابید!

دیگه نباید بحثو کش میدادی تا خودش حرف بزنه،حالا فدای سرت کاریه که شده،یکم سنگین رفتار کن متوجه اشتباهش بشه،ولی بی احترامی نکنیا

بابا دستمو محکم کشید!رو مبل اومد بلند شم کل وزنشو انداخت روم..

چندساعت تو اون حالت موندید یا پاشد که تو بیای تاپیک بزنی؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

قهر کن

بنظرم بهتره حتی به جدایی هم فکر کنی

کتکا از همین حرکتا شروع میشه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄