2777
2789
عنوان

اختلاف سنی بالا با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 31 پست
زن ۲۵ مرد ۴۰

وای اصلا . این خانم تو اوج جوونیشونم ولی همسرشون 

واقعا اشتباهه

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر راهنماییم میکنی

حتما حتما پیش مشاور برین و بگین مثلا اگه با زوجین دیگه چند ۵ جلسه میذارن واسه شما بیشتر جلسه بذارن

اگه ۲ تا تست میگیرن از شما احتیاطن بیشتر تست بگیرن

یکم مدت زمان آشنایی پیش از ازدواج تون رو بیشتر کنین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اره 

ولی روحیاتشون ب هم نمیخوره 

زن باید بالاتر از سنش رفتار کنه 

هیجان و خیلی از کارهایی ک اقتضای سنشونه رو نمیتونن با شوهرشون انجام بدن

یا رب منو ببخش ....غیر از تو به هر سو دویدم غربت بود 
ینی بخاطر سن ردش کنم؟

نمیتونم نظری بدم 

منم بنا به تجربه ام گفتم 

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
اره ولی روحیاتشون ب هم نمیخوره زن باید بالاتر از سنش رفتار کنه هیجان و خیلی از کارهایی ک اقتضای سنشو ...

دقیقا

سلام سن مهم نیست من از همسرم بزرگترم ولی اون قدری که من اهل هیجانم ایشون نیست ببین پایه‌ست اهل بیرون رفتنه خاله زنک نیست بعد تصمیم بگیر ببین از صحبت های اینجا تصمیم نگیر ممکنه یکی اطرافشون باشه بگن خوشبخته ولی نباشه یا برعکس چون ادمها میتونن حسود باشن 

منو همسرم یازده سال اختلاف سنی داریم اصلا خوشبخت نیستم اصلا ادمو درک نمیکنه چون دورانش رو تموم کرده و پایه من نیست و از نظر اون بگو بخند و اهنگ گوش دادن جلف بازیه خیلی خیلی اختلاف داریم و چندین بار ب طلاق کارمون کشید و الانم اصلا احساس خوشبختی نمیکنم و تصمیم ب طلاق گرفتم

محکم باش، پشت آرزو هات خدا ایستاده '✨️

اخه مرده خیلی شاده روحیش خوبه

واسه همه ک نمیشه ی نسخه پیچید 

هر کی ی طوره 

ولی اغلب مردها بعد ی سنی خیلی پخته و آروم میشن 

شیطنتشون میخوابه

یا رب منو ببخش ....غیر از تو به هر سو دویدم غربت بود