2777
2789
مادر زن داداشم انتظار داره برای نامزد داداشم تولد بگیریم آیا درسته؟تو نامزدی خرج با دختر خودشه عقد ک ...

دراین مورد قضاوت سخته ولی دادشت خودش زبون داره وصلاح خودشوبهترمیدونه.اگه داره که خرج کنه اگرم نداره باید به نامزدش بگه که فعلا نمیتونم هزینه اضافه کنیم واول زندگی باید هواموداشته باشی .باید باخانمش حل کنه این قضیه رو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانم یه کت خریدم بردش هرچی گفتم بیارش گفت نمیارم😑

زنداداشم سه تا شومیز با دامن پیلی براش دوختم با دکمه و زیپ هم خودم خریدم گفتم برای کادو تولدت بدش اومد

آخه سه تا شومیز دونه ای ۳۰۰یه دامن هم۲۵۰برای تولد یه تومن کمه؟

منم گفتم یه تومن میدمت ۱۵۰بزار روش برای خیاطیم بهم پس بده😂

[QUOTE=362331348]خوردن گوشت میت بسم الله[ نقاشی بلدی

بله 

سبک هایپر رئال

اینم نقاشیم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

عزیزم من سرچ کردم خیلی سردر گم میکنهیا من بلد نیستم نمیدونم

خیلی کار پیچیده ای هست با علم ستاره شناسی انجام میدن باید بدی برات تحلیل کنن خودت بخوای انجام بدی خیلی زمانبر و گیج کننده هست  من دوسال دنبال کردم در حد کم تونستم آخرم دادم تحلیل کنن ولی رمال تو این کار زیاده حواست باشه

مامانم یه کت خریدم بردش هرچی گفتم بیارش گفت نمیارم😑زنداداشم سه تا شومیز با دامن پیلی براش دوختم با ...

وایییی حداقل نباید روش میشد زن داداشتتت اخه راحت بگه این چیه برا تولدم اوردی بعدم برههههه

میشه یکم واضح بگی نفهمیدم

میگم مامان زنداداشم تیکه پروند که من امسال اولین سالیه که برای دخترم تولد نمی‌گیرم 

یعنی که شما بگیرید دیگه

ماهم داداشم کارگره ،مالی ضعیفه

هیچ دخالتی نکردیم ،گفتم اگر داری هرکاری میخای براش بکن من نمیتونم دخالت کنم چون خواهر شوهرم